Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €5,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Behangdecoratie oceaan thema

Behangdecoratie oceaan thema

Heb jij het nieuwste behangdecoratie thema van Uiltje boompje beestje al voorbij zien komen? Het nieuwe thema is; de oceaan. De trend die zich voortzet in 2020. Ik heb de afgelopen weken hard gewerkt om een mooie unieke behangdecoratie lijn op te zetten.

Walvis

Deze mooie walvis mag gezien worden! Met zijn afmeting van 80 x 60 cm is het een ongelooflijk mooie blikvanger op de baby-of kinderkamer. Je kunt hem in elk gewenste kleur bestellen. Wist je dat het jong van een Walvis een kalf genoemd wordt?

Bijpassende muziekdoosjes kun je vinden bij Little Dutch. Zij hebben de walvis muziekdoosjes in hun assortiment. Of kijk eens op deze site voor een leuk bijpassend walvislampje.

De vissen

Deze vissen passen leuk bij een onderwater thema. Je kunt ze in alle kleuren bestellen. In de loop van de komende maanden komen er nog meer vissen bij. Ben je opzoek naar een specifieke vorm vis? Laar het me weten, dan bekijk ik samen met je de mogelijkheden.

Zeepaardjes

Zeepaardjes zie je in steeds meer winkels voorbij komen. Als knuffel, rammelaars, beddengoed, buggyboekjes en andere produkten. De zeepaardjes in behangdecoratie mochten dus niet ontbreken in het assortiment van uiltje boompje beestje. De afmeting van deze zeepaardjes is maximaal 61 x 40 cm een kleinere maat is altijd mogelijk. De kleuren mag jezelf kiezen, zo maak je al gauw een mooie zeepaardjes kamer in stijl!

Zeeplanten en luchtbellen enz.

Ook zeeplanten kunnen een leuke aanvulling zijn bij een onderwater behangdecoratie. Of wat denk je van een setje luchtbellen! De zeesterren vind je ook terug op de website. Verder zijn de inktvis en de kwal nog niet online te bestellen, maar daar wordt hard aan gewerkt.

Zeeschildpadden

Deze behangecoratie met zeeschildpadden brengt leven in je muurdecoratie! Kies je 1 zeeschildpad of een hele familie! Je kunt zelf kiezen hoe je ze op de muur plakt, waarmee je zelf kunt bepalen welke sfeer je creëert op de muur. Op de voorbeeld foto zie je een familie zeeschildpad die het duidelijk naar hun zin hebben in de oceaan!

Little Dutch

Little Dutch heeft op dit moment een oceaan lijn waar je heel veel leuke produkten kunt kopen die passen bij een oceaan thema. Je vindt er walvissen, octopussen, zeepaardjes uitgewerkt in verschillende produkten. Zoals: knuffels, rammelaars, muziekdoosjes, speelspiraal , activiteiten kubus , boxkleed, muziekmobielen of wagenspanner! Alle produkten zijn verkrijgbaar in 3 kleuren namelijk Oceaan blue, oceaan mint en oceaan roze.

Bijpassend dekbedovertrek

Leuke bijpassende dekbedovertrekken vond ik op de volgende sites:

De oceaan behangdecoratie

Alle oceaan behangdecoratie nog even op een rijtje zien? Kijk dan even dit korte mooie filmpje met behangdecoratie met het oceaan thema!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *