Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €5,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Beleef een magical moment met je eigen foto op bouwsteentjes!

Een tijdje geleden was mijn neefje jarig. Hij werd 13 jaar. Wat geef je zo’n knul nou? Geld vind ik zelf zo saai om te geven al weet ik dat ze dat op die leeftijd het liefste zouden krijgen. Als ik dan toch geld geef dan maak ik er graag iets feestelijks van. Op facebook zag ik regelmatig een bericht voorbij komen van Magical Moments shop. Een foto gedrukt op bricks, oftewel op de bekende bouwsteentjes! Dit leek mij het perfecte cadeau voor mijn neefje! En wil je weten waarom? Lees dan gauw verder.

Bouwsteentjes met je eigen afbeelding

De meeste mensen kennen de kleine bouwsteentjes wel. Misschien heb je er vroeger heel veel mee gespeeld. Deze bouwstenen van Magical Moments shop hebben wat bijzonders. Deze bouwstenen kun je voorzien van een eigen afbeelding of tekst. Leuk als je iets bijzonders te vertellen hebt, als je iemand wil verrassen met een mooie afbeelding die je vervolgens neer kunt zetten als decoratie of als je iemand graag aan het puzzelen zet.

Verschillende maten en tijdsduur

Na de eerste kleine muurtjes met bouwstenen volgde er ook grotere maten. Elke maat heeft zijn eigen tijdsduur voor het bouwen. Hoewel dit natuurlijk sterk afhangt van het inzicht van de bouwer.

Mogelijk in 5 formaten  

 • S: 11,2×7,7. 32 stukjes
 • M: 14,4×9,7. 50 stukjes
 • L: 17,6×12,5. 78 stukjes
 • XL: 30,4×20,4. 210 stukjes
 • XXL: 44,8×30,1. 449 stukjes

De tijdsduur varieert van 10 minuten voor het S formaat tot 3 uur voor het XL formaat. Het XXL formaat van 449 stukjes kun je soms wel meer dan 3 uur over doen. Alles hangt af van de ervaring van de bouwer, de moeilijkheidsgraad van de foto of tekst, en het inzicht. Als je weet welke tekst of afbeelding er komt te staan is het eenvoudiger om te bouwen dan wanneer je totaal niet weet wat je bouwt.

Hints

Wanneer het bouwen van een onbekende tekst of afbeelding toch te moeilijk blijkt dan kun je gebruik maken van hints die meegeleverd worden. Zo zit er een hint bij voor de opbouw van het muurtje en als het echt niet lukt kun je afkijken van de foto waarop de afbeelding staat die op je bouwstenen staat gedrukt. Ook deze vind je in het pakket.

Bouwsteentjes combineren met lego

Er zijn klanten die meerdere bouwstenen bestellen met hun eigen afbeelding erop. Hiermee kunnen ze een enorme muur maken. Alle blokjes, ongeacht het formaat van de afbeelding, passen namelijk op elkaar. Je kunt ze zelfs combineren met de gewone lego blokjes. Dus je kan ook een kasteel bouwen en jouw foto’s erin verwerken. Hoe leuk is dat!

Bestellen is heel eenvoudig

Heb je een leuke afbeelding of tekst gevonden, denk er dan aan dat de kwaliteit van de foto goed is voor het mooiste resultaat. Een foto van facebook afhalen geeft vaak niet zo’n scherp beeld. Meerdere foto’s, zoals een collage is ook mogelijk.

Je kan het bestellen door het in de webshop in te geven. Je geeft je formaat door, betaalt je muurtje en dan mail je je foto. Je krijgt een preview toegestuurd en bij akkoord worden de bouwstenen bedrukt. De levertijd is 7 tot 10 werkdagen.

Enthousiasme

Ik vroeg de eigenaresse van Magical Moments Shop, Nicky, hoe zij op het idee kwam om deze bouwstenen met afbeelding in haar webshop te gaan verkopen. Voor haar werk als fotograaf komt ze regelmatig bij drukkerijen om haar foto’s en andere producten te laten drukken. Toen ze deze bouwsteentjes daar zag liggen als voorbeeld vond ze dat meteen iets leuks! Eerst moest ze er achter komen of dit product kans van slagen zou hebben in haar webshop. Zo liet ze een aantal afbeeldingen drukken op de bouwsteentjes en liet familie en vrienden puzzelen. Al gauw bleek dat iedereen erg enthousiast was over het product. Zo startte zij met de bouwsteentjes in haar webshop.

Leuke ideeën waarvoor je de bouwstenen kunt gebruiken

Bij het zien van deze bouwstenen kreeg ik natuurlijk meteen allemaal leuke ideeën hoe je de bouwstenen zou kunnen inzetten voor verschillende doeleinden. Ik zet ze voor je op een rijtje.

 • Om familie te laten weten dat er een kleintje op komst is!
 • Op een originele manier iemand ten huwelijk vragen
 • Inzetten als activiteit bij een escaperoom of spelletjesmiddag
 • Om je leukste foto op af te drukken die je op de kast kunt zetten
 • Te gebruiken en combineren in een ander bouwwerk met legobricks
 • Om iemand op te beuren met een leuke tekst of foto
 • Als activiteit om samen met je kind haar/zijn favoriete superheld te bouwen
 • Perfect cadeautje voor verjaardag en feestdagen

En zo kun je zelf vast nog wel andere gelegenheden bedenken waarbij dit een perfect cadeautje zou kunnen zijn.

Het juiste cadeau voor mijn neefje

Aangezien mijn neefje een echte legofanaat is en de meest moeilijke bouwpakketten in elkaar zet leek me dit een passend cadeautje. Ik wist dat hij graag de game minecraft speelde op de pc en daarbij had hij ook nog een favoriete minecraft skin. Van al deze plaatjes maakte ik een afbeelding die ik doorstuurde naar Magical Moments Shop. Ik bestelde maat S. Een mooi formaat die hij na het bouwen makkelijk op zijn bureau kon zetten op zijn kamer.

Ruim op tijd bezorgd

Na 7 werkdagen ontving ik het muurtje van bouwsteentjes met de afbeelding precies zoals ik hem had besteld. Er zat een foto bij met de afbeelding. Ik haalde alle blokjes uit elkaar en stopte ze in een mooi doosje. De foto met afbeelding hield ik nog even achter de hand. Eerst maar eens zien of hij het ook zonder hint in elkaar zou kunnen bouwen.

Naast de blokjes verstopte ik ook wat verjaardags geld in het doosje.

Mijn neefje keek verbaasd toen ik hem het doosje gaf. Hij had geen idee wat hij zou krijgen. Hij keek nog verbaasder toen hij het deksel van het doosje haalde en zag wat erin zat. Maar al gauw snapte hij de bedoeling en ging hij aan het puzzelen en bouwen. De overige visite bleek ook nieuwsgierig en iedereen wilde helpen met bouwen. Leuk om te zien hoe enthousiast iedereen werd van deze bouwsteentjes! Al gauw had mijn neefje door hoe hij de bouwsteentjes in elkaar moest zetten. Binnen 10 minuten had hij het muurtje in elkaar! Hij had de fotoafbeelding hint helemaal niet nodig! Volgende keer toch maar een XXL maat bestellen😉

☆ Welke afbeelding zou jij op de bouwsteentjes willen laten drukken?🤔

Ook enthousiast geworden? Kijk gauw op de website van magical Moments Shop voor meer informatie en bestel je unieke cadeau op tijd!

3 replies on “Beleef een magical moment met je eigen foto op bouwsteentjes!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *