Bestaat de behangdecoratie uit allemaal losse onderdelen die ik zelf in elkaar moet plakken?

Dit hangt af van de behangdecoratie die je hebt gekocht.

Hieronder een aantal behangdecoraties uitgelicht.

Behangboom

Een behangboom bestaat uit meerdere onderdelen. Deze is opgedeeld in een stam die uit 3 of meer onderdelen bestaat. Volgens nummering plak je deze aan elkaar op de muur. Daarnaast heb je nog de bladeren. Die plak je per stuk naar eigen inzicht op de muur. Heb je hierbij ook uilen besteld? De uilen zijn door ons al in elkaar geplakt en kun je in zijn geheel bij de behangboom plakken.

Behangtak

De tak van een behangtak is 1 geheel. De bladeren worden los geleverd en plak je naar eigen inzicht aan de tak. De behangbeesten die je hierbij kiest, zijn zover als mogelijk, al door ons in elkaar geplakt. Soms moet je zelf nog een onderdeel erbij plakken, maar dit vraagt geen ingewikkelde vaardigheid van je. De meeste onderdelen zijn vrij eenvoudig te plakken.

Losse onderdelen behangdecoratie

Sommige behangdecoraties bestaan uit meerdere delen, omdat de behangdecoratie eenvoudig weg pas op de muur aan elkaar geplakt kan worden. Denk aan een staart plakken bij een vos in zijn hangmat of een pootje van een leeuw die onder de tak uitsteekt.

Wegens verzending

Soms komt het voor dat een behangdecoratie wegens verzending niet in elkaar geplakt kan worden. Wanneer een grote in elkaar geplakte behangdecoratie opdroogd, wordt het lastig om deze nog te buigen, waardoor hij niet in een standaard verzendpakket past. Hierdoor kan er gekozen worden om de behangdecoratie op te delen in eenvoudige onderdelen die je zelf aan elkaar plakt door middel van een plakbeschrijving die per mail wordt verstuurd.

Plakbeschrijving

Wanneer je losse onderdelen van een behangdecoratie zelf in elkaar moet plakken, wordt er altijd een een plakbeschrijving meegestuurd. Hierop staan foto’s waarop je de volgorde ziet waarin je de behangdecoratie stap voor stap gaat plakken. De begeleidende tekst bij de stappen zorgt ervoor dat het plakken van een behangdecoratie niet mis kan gaan!