Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

De kamer van Jari, stijlvol en uniek met uilen op een tak

De Binnenkijker is een serie van verhalen van andere ouders, over hoe hun babykamer tot stand is gekomen. Kijk mee in de kinderkamer van een ander. Een ware inspiratiebron voor andere ouders die nog zoekende zijn naar de invulling van hun babykamer. Zelf een verhaal delen? Kijk onder aan de pagina voor meer informatie!

Uilen op een tak

Toen ik zo’n 4 maanden zwanger was, begonnen mijn man en ik ons te oriënteren op de inrichting van de babykamer. De vloer en muren waren al
klaar, dat hadden we een jaar eerder bij onze verhuizing meteen gedaan. We kozen voor gladde witte muren, zodat we er nog alle kanten mee op konden voor een eventuele babykamer.

De meubels hebben we gekregen van de toekomstige opa en oma, en gekocht in een babywinkel. In deze winkel zagen we leuke behangdecoraties; met name de uiltjes op een schommel aan een boomtak en de boom met uiltjes vonden we erg leuk. We vroegen aan het personeel of ze dat ook verkochten, en toen verwezen ze ons naar Uiltje Boompje Beestje. We hebben meteen de website bekeken, en besloten al snel dat we voor de boomtak met uiltjes op een schommel wilden gaan, met wat vogeltjes en vlindertjes erbij. We noemden onze kleine spruit tijdens de zwangerschap namelijk Vlinder.

Uilen op een tak

We hebben nog wel een tijdje gewacht met het bestellen. We wilden dat eerst de meubels er zouden staan, zodat we goed konden uitmeten of de behangdecoratie zou passen, en daarnaast wilden we eerst gordijnen uitzoeken en de kleuren van de behangdecoratie daarop afstemmen. De zoektocht naar leuke gordijnen vonden we erg lastig, maar uiteindelijk hebben we die gevonden in een meubelzaak in Zaandam. Omdat we het geslacht van Vlinder niet wilden weten tijdens de zwangerschap, en omdat we toch geen roze of blauwe kamer wilden, hebben we gekozen voor geel/groen tinten.

Op uiltjeboompjebeestje.nl zagen we geen kant-en-klaar voorbeeld dat er goed bij paste, dus hebben we Karlijn gevraagd of zij iets voor ons kon samenstellen. We hebben een staaltje van de gordijnen opgestuurd, en al snel kwam ze met een heel goed voorstel, waar we meteen mee akkoord zijn gegaan. Alles werd erg netjes aangeleverd, en we kregen er zelfs een leuk boekje bij! Daarna gingen mijn moeder en zus aan de slag met het opplakken. We hebben hier kant-en-klaar behangrandenlijm voor gebruikt.

uilen op een tak muurdecoratie limegroen-geel
Het eind resultaat!

Mijn man en ik zijn super blij met het resultaat! We krijgen van iedereen complimentjes dat het zo’n gezellig kamertje is. Uiteraard noemen we altijd waar we de leuke behangdecoratie vandaan hebben ;).

Bijpassende houten blokken

Van mijn zussen en zwager kregen we blokken met de naam, de geboortedatum en het gewicht van Jari er op. Zij hebben geregeld dat deze ook in de bijpassende kleuren zijn gemaakt!

Onze zoon Jari slaapt nu nog niet op zijn kamertje, maar hij wordt er wel altijd verschoond en we kijken dan vaak even samen naar de uiltjes en vlindertjes 😉

Wij zijn zeer tevreden over het einderesultaat!

Ook zo’n mooie uilen tak bestellen?

Zou jij jouw verhaal over jullie babykamer ook willen delen? Neem dan contact op via onderstaande knop, dan sturen we je de informatie toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *