Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Haal de lente in je babykamer met deze muurdecoratie!

Update november 2023

Lentekriebels zorgen voor nieuwe muurdecoratie

De Corona crisis zet de wereld op zijn kop! De scholen zijn gesloten net als de BSO, wat betekent dat de kinderen thuis zijn. We proberen er het beste van te maken, maar weten niet hoelang deze crisis gaat duren. Thuiswerken is in mijn geval bijna een onmogelijke opgave geworden. Door dit alles sta ik even anders in het leven en kijk ik anders naar de dingen om mij heen.

Gelukkig hebben we tot nu toe nog heel mooi weer gehad ( het had ook kunnen regenen), waardoor we veel naar buiten kunnen. En ik zie ineens dat de lente zich aankondigt! Een bron van inspiratie! En ondanks de weinige momenten dat ik echt aan werken toe kom is er toch een nieuwe behangdecoratie ontstaan waar je lentekriebels van krijgt!

Bloesem boom japanse kers poes behangboom muurdecoratie kinderkamer baby newborn bij        nestje vogels muurdecoratie

Bloesem muurdecoratie komt uit!

Nu ik wat vaker mijn kopje thee buiten heb gedronken en probeerde te relaxen, terwijl de kinderen aan het stoepkrijten waren of hutten maakten van oude lakens, zag ik de bloesem van onze bomen iedere dag meer uitkomen. Prachtig hoe de bomen eerst nog kaal zijn en 2 dagen later vol met bloesem zitten. De bijen die al volop aan het werk zijn om de nectar uit de bloemetjes te halen. De vlinders die vrolijk fladderen. Daar ontstond het eerste idee om een nieuwe behangdecoratie met bloesem te gaan maken. Een muurdecoratie die de lente op de babykamer tot leven laat komen!

Op berenjacht gaan zorgt voor muurdecoratie beer

Het tweede idee ontstond toen we op berenjacht gingen in onze wijk. Misschien heb je er al van gehoord en heb je zelf ook een beer voor het raam staan. De berenjacht is een initiatief dat is opgezet in Nederland toen het Coronavirus er voor zorgde dat de scholen moesten sluiten. De speurtocht is gebaseerd op het prentenboek: “wij gaan op berenjacht“, van Michael Rosen. Door op zoek te gaan naar beren, die mensen voor hun raam plaatsen, zijn kinderen even afgeleid en kunnen ze alle beren afturven of de afstreep-bingokaart die je online kunt vinden en downloaden. Wij hebben de route inmiddels meerdere keren gelopen en verschillende afstreep kaarten gebruikt. Een leuke speurtocht waar wij in onze wijk binnen een uur meer dan 80 beren konden afstrepen!

Let op: loop deze speurtocht met je gezin. En houd 1,5 meter afstand van andere mensen. Advies volgens de RIVM richtlijnen.

Twee ideeën worden één muurdecoratie!

Zo ontstond het idee om deze 2 ideeën te combineren in een behangdecoratie. Tijdens het schetsen kwamen er meerdere ideeën. De uitwerking was wat lastiger, want naast de lopende bestellingen die ik noodgedwongen in de avond moet maken, was er weinig ruimte over voor de uitwerking van dit idee. Maar het is gelukt! De andere uitvoeringen in het beren thema volgen zo spoedig mogelijk!

Van het resultaat krijg je lentekriebels!

Beer muurdecoratie kinderkamer

De beer op bloesem tak!

Deze mooie tak wordt gemaakt in kleur naar keus! Met de nieuwste bloesem: de Chinese bloesem is dit een echte blikvanger op de kinderkamer! De afmeting van deze muurdecoratie is ongeveer 145 cm x 85 cm. Eenvoudig te plakken op een zo glad mogelijke ondergrond. En heb je gen geschikte muur dan zou je hem ook op een mdf plaat of canvasdoek kunnen plakken. De bloesem bestel je in de gewenste kleuren. Dat kan zijn in verschillende tinten van 1 kleur, bijvoorbeeld roze tinten of allerlei kleuren door elkaar voor een vrolijk geheel!

Borst-vogeltje

Tegelijk met deze nieuwe aanwinst ontstond het idee van een borst-vogeltje. Zo genoemd, omdat je de borstkleur kunt kiezen. Het is niet perse een roodborstje, maar kan net zo goed een geelborstje of mintgroen-borstje zijn! Deze borst-vogeltjes passen met gemak op een behangtak of behangboom. 

 

Wil je de meerdere voorbeelden zien van borst-vogeltjes? Kijk dan even hier.

De bijenkorf muurdecoratie

Bij deze leuke tak muurdecoratie maakte ik ook een bijenkorf met een paar vliegende bijen. Deze bijtjes horen voor mij echt bij de lente en mogen daarom niet ontbreken bij deze tak. Bovendien zijn beren dol op honing! De bijenkorf kun je ook los bestellen eventueel als aanvulling bij een andere decoratie zoals een behangboom of een andere behangtak. Als je de opties voor de bijenkorf wil bekijken dan kan dat hier.

Bijenkorf met bijen babykamer behang bijtjes lente babykamerstyling kinderkamerdecoratie

Bijpassende accessoires

Bij deze berenleuke behangdecoratie zijn online veel passende accessoires te vinden. In een handomdraai heb jij met de juiste accessoires een supergave beren-bloesem babykamer ! Hier alvast wat leuke ideeën.

Of kijk bij andere beren muurdecoratie zoals de pandabeer!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *