Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €5,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Haal de lente in je babykamer!

Lentekriebels

De Corona crisis zet de wereld op zijn kop. De scholen zijn gesloten net als de BSO, wat betekent dat de kinderen thuis zijn. Thuiswerken is in mijn geval bijna een onmogelijke opgave geworden. Toch is het weer gelukt om een behangdecoratie te ontwerpen waar je lentekriebels van krijgt!

Gelukkig hebben we tot nu toe nog heel mooi weer gehad ( het had ook kunnen regenen), waardoor we veel naar buiten kunnen. Hier ontstonden ook de ideeën voor de nieuwe behangdecoratie.

Bloesem komt uit

Prachtige bloesem!

Nu ik wat vaker mijn kopje thee buiten heb gedronken en probeerde te relaxen, terwijl de kinderen aan het stoepkrijten waren of hutten maakten van oude lakens, zag ik de bloesem van onze bomen iedere dag meer uitkomen. Prachtig hoe de bomen eerst nog kaal zijn en 2 dagen later vol met bloesem zitten. De bijen die al volop aan het werk zijn om de nektar uit de bloemetjes te halen. De vlinders die vrolijk fladderen. Daar onstond het eerste idee om een nieuwe behangdecoratie met bloesem te gaan maken.

Op berenjacht

Het tweede idee ontstond toen we op berenjacht gingen in onze wijk. Misschien heb je er al van gehoord en heb je zelf ook een beer voor het raam staan. De berenjacht is een initiatief dat is opgezet in Nederland toen het Coronavirus er voor zorgde dat de scholen moesten sluiten. De speurtocht is gebasseerd op het prentenboek: “wij gaan op berenjacht“, van Michael Rosen. Door op zoek te gaan naar beren, die mensen voor hun raam plaatsen, zijn kinderen even afgeleid en kunnen ze alle beren afturven of de afsteepkaart die je online kunt vinden en downloaden. Wij hebben de route inmiddels meerdere keren gelopen en verschillende afstreep kaarten gebruikt. Een leuke speurtocht waar wij in onze wijk binnen een uur meer dan 80 beren konden afstrepen!

Let op: loop deze speurtocht met je gezin. En houd 1,5 meter afstand van andere mensen. Advies volgens de RIVM richtlijnen.

2 ideeën wordt één behangdecoratie!

Zo ontstond ineens het idee om deze 2 ideeën te combineren in een behangdecoratie. Tijdens het schetsen kwam het ene idee naar het andere. De uitwerking was wat lastiger, want naast de lopende bestellingen die ik noodgedwongen in de avond moet maken, was er weinig ruimte over voor de uitwerking van dit idee. Maar door er aan te werken zodra er iets ruimte was, ging ik aan de slag en is het me dan toch gelukt om in ieder geval 1 van de ideeën uit te werken en op de website te plaatsen. De andere uitvoeringen in het beren thema volgen zo spoedig mogelijk!

Van het resultaat krijg je lentekriebels!

De beer op bloesem tak!

Bloesem tak met beer wordt gemaakt in kleur naar wens

Ook is er een nieuwe bloesem in het assortiment gekomen. Namelijk de chinese bloesem. Je kunt ze in alle kleuren combinaties bestellen!

Borst-vogeltje

Tegelijk met deze nieuwe aanwinst onstond het idee van een borst-vogeltje. Zo genoemd, omdat je de borstkleur kunt kiezen. Het is niet persé een roodborstje, maar kan net zo goed een geelborstje of mintgroenborstje zijn! Deze borst-vogeltjes passen met gemak op een behangtak of behangboom.

Beer op bloesemtak behangdecoratie babykamer muurdeco behangbeest roze trend 2020 roodborstje

Bijpassende accessoires

Bij deze berenleuke behangdecoratie zijn online veel passende accessoires te vinden. In een handomdraai heb jij met de juiste accessoires een supergave beren-bloesem babykamer ! Hier alvast wat leuke ideeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *