Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €5,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Het vosje

Met een assortiment vol behangbeesten, kon het vosje natuurlijk niet uitblijven. Bij de trend van 2019 zul je ook veelvuldig het vosje tegen komen in decoratie, net als heel veel andere bosdieren. Na een opdracht van de babywinkel Baby-Dump, voor een vosje, ben ik er maar eens goed voor gaan zitten.

Een vos maken in opdracht

Een paar jaar geleden had ik al eens een vos ontworpen, maar hij was niet helemaal naar mijn zin. Hij zag er wel grappig uit, maar op de muur viel hij een beetje lomp uit. Misschien zaten de ogen niet op de goede plek of had ik hem in een te grote maat gemaakt, want de vosjes op de lampenkap zagen er wel super leuk uit. Maar wegens weinig animo heb ik hem toch uit het assortiment gehaald. Door allerlei redenen was ik nog niet toegekomen aan een nieuw ontwerp. Op het moment dat ik bezig was met de uitwerking van de eenhoorn (die staat nu even op een laag pitje), kreeg ik bericht van mijn contact persoon bij Baby-Dump. Of ik voor de 9 maanden beurs nog een bestelling kon maken ter decoratie van een showkamertje daar in Amsterdam. Ze vroeg specifiek om een vosje. Tja…die had ik niet echt. Maar ik beloofde aan de slag te gaan met het ontwerpen van een vos.

Negenmaandenbeurs 2019

Voor Baby-Dump heb ik al vaker eens wat gemaakt voor de 9mnd beurs. In 2016 ging de behangdecoratie van Uiltje boompje beestje voor het eerst mee met Baby-Dump. De showkamertjes zagen er geweldig uit! In 2017 en 2018 werd er ook behangdecoratie besteld voor de 9 maanden beurs. Daar kreeg ik leuke reacties op. Vooral ook veel vraag naar die specifieke behangdecoratie, want de klanten hadden op de beurs de babykamer meubels besteld en die behangdecoratie stond er zo mooi bij, dat ze ook precies dezelfde decoratie wilden op hun babykamer! Ik denk stiekem dat de behangdecoratie heeft bijgedragen aan de goede verkoop cijfers van Baby-Dump op de 9 maanden beurs, maar dat terzijde.

Behangdecoratie bij de Baby-Dump

Wist je trouwens dat de decoratie van Uiltje boompje beestje ook in de winkels van Baby-Dump hangt ter decoratie van de show kamertjes? Er zijn 14 winkels verspreid over Nederland en 2 winkels in België. Wil je de decoratie eerst in het echt bekijken, ga dan langs bij een van deze winkels.

Aan de slag met schaar en snijmes!

Aan de slag!

Maar om terug te komen op de vos. Ik ben er voor gaan zitten en heb verschillende vosjes uitgeprobeerd in mijn tekenprogramma. Uiteindelijk zijn het deze vosjes geworden: een vos met zijn staart omhoog en een vos met zijn staart voor langs. Ik kan ze in elke gewenste kleur en maat maken, mits ik de behangkleur in huis heb. Misschien dat ik nog een lopende vos maak, maar nu eerst weer verder met de eenhoorn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *