Hoe kan ik betalen?

Betalen kan per overschrijving of gepast contant aan de deur als je je bestelling komt ophalen. Ook is er de mogelijkheid om via een tikkie te betalen. Geef bij je bestelling aan van welke mogelijkheid je graag gebruik zou willen maken.

Per overschrijving

Zodra je de factuur van je bestelling hebt ontvangen kun je het bedrag van je bestelling overboeken naar onze bankrekening. Het rekeningnummer en de te naam stelling kun je vinden links bovenaan de factuur. Zet in de omschrijving altijd het factuurnummer van je bestelling. Deze vind je rechts boven. Zo kan je bestelling vlot in behandeling genomen worden.

Gepast contant betalen

Wanneer je hebt aangegeven dat je je bestelling wil komen ophalen zodra deze klaar is, dan kan er naast een overboeking van het bedrag, ook betaald worden bij ophalen. Bij bestellingen met een order bedrag bovende 50,- euro wordt om een aanbetaling gevraagd. Deze aanbetaling kan betaald worden via een tikkie of per overschrijving. Het resterende bedrag kan dan contant betaald worden bij ophalen. Graag zo gepast mogelijk. Ophalen kan alleen in overleg. Wij hebben geen fysieke winkel.

Betalen via tikkie

Betalen kan ook via een tikkie. Als je hebt bevestigd dat de factuur die je voor je bestelling hebt ontvangen juist is en je hebt aangegeven dat je zou willen betalen via een tikkie dan is dit een optie. Hiervoor hebben wij wel je 06 nummer nodig. Bij het maken van een bestelling via de website heb je deze al moeten invullen. Controleer ook even of dit het juiste nummer is. Heb je op een andere manier je bestelling geplaatst stuur dan even in een berichtje je 06 nummer mee.

Pinnen

Helaas is pinnen bij ons (nog) niet mogelijk. We kijken wel of het mogelijk is om in de toekomst het betalen makkelijker te maken.