Hoe kan ik zoeken op de pagina?

Op de website zoeken is vrij eenvoudig. Links boven op de pagina bij het tekentje met het vergrootglas, kun je een zoekwoord intypen. Zo kom je rechtstreeks bij datgene wat je zoekt. Vaak kom je dan op een pagina waar je weer kunt kiezen uit verschillende producten die betrekking hebben op het ingetypte zoekwoord.

Je kunt ook zoeken per categorie. Op de hoofdpagina zie je verschillende categorieën, zoals behangbomen, behangtakken, behangbeesten enz. Als je op een categorie klikt kom je bij de produkten die onder deze categorie vallen. Onder de categorie behangbomen vind je verschillende vormen behangbomen. Onder de categorie behangbeesten vind je alle dieren die Uiltje Boompje Beestje in haar assortiment heeft.

Catalogus op de website categorieën
Catalogus met verschillende categorieën

Ben je opzoek naar een inspirerend artikel op het blog? Klik dan rechtsboven op het woordje blog, dan kom je er vanzelf.

★ Kun je iets niet vinden en wil je weten of wij deze behangdecoratie kunnen leveren of voor je kunnen maken? Stuur dan even een berichtje, dan bekijken we de mogelijkheden.