Hoe lang duurt het voordat ik de bestelling binnen heb?

Gemiddeld wordt een bestelling in kleur naar keuze met 5-6 dagen verstuurd. Dit is afhankelijk van wat je besteld hebt en de hoeveelheid. Heb je een behangdecoratie uit het voordeelpakket besteld dan wordt jou bestelling binnen 4 werkdagen toegezonden. Een muziekdoosje heeft een wat langere verwerkingstijd, gemiddeld 7 werkdagen.

Bestelling

Zodra wij je bestelling/offerte hebben binnen gekregen, bekijken wij deze eerst zorgvuldig. Heb je speciale wensen opgegeven of een vraag vermeld op de offerte, dan nemen wij eerst per mail contact op om het één en ander af te stemmen. Heb je na 24 uur nog niks van ons vernomen, stuur dan even een berichtje. Misschien is er iets mis gegaan tijdens het bestellen.

Factuur

Daarna maken we de factuur in orde. Deze krijg je via de mail toegestuurd. met de verwachte levering. Zodra de factuur is betaald gaan we voor je aan de slag. Afhankelijk van wat je hebt besteld zal de levering binnen 8 werkdagen zijn, tenzij anders vermeld in de mail. Bij bijzondere omstandigheden zoals ziekte, kapotte onderdelen (nodig voor het maken van de bestelling) of andere oorzaken die vertraging kunnen opleveren, wordt altijd met de klant gecommuniceerd.

Verzending

Wanneer je bestelling verstuurd wordt krijg je een berichtje van ons. Ook via de verzendservice krijg je een berichtje als jouw pakketpost wordt verstuurd. Brievenbus pakketjes met track and trace zijn te volgen via de barcode die je in je mailbox kunt vinden.

Lees hier meer over de verzending