Hoe weet ik of de kleuren van de behangdecoratie bij de babykamer passen?

Om er zeker van te zijn dat de kleuren van de behangdecoratie goed bij de babykamer passen, kun je het beste kleurstaaltjes opvragen of zelf kleurstaaltjes toesturen.

Heb je een mooie behangdecoratie gezien maar weet je niet zeker of deze kleuren bij je babykamer passen, dan kunnen wij staaltjes toesturen van de gebruikte behangkleuren. Staaltjes zijn kleine reststukjes behang waarmee je toch een indruk krijgt hoe de kleuren eruit zien en of ze bij de kleuren van je babykamer passen. Deze kunnen we tegen een postzegel vergoeding toesturen. Zoweet je zeker dat je de goede kleuren besteld.

Dit kan ook handig zijn bij het uitkiezen van een kleur voor de stam van een behangboom of voor de tak van een behang tak. Er zijn namelijk zoveel verschillende bruin en grijstinten. Soms is het juist mooier om een afwijkende stamkleur te nemen die niet dezelfde kleur heeft als de babymeubels. Soms ziet een kleur er op het scherm anders uit dan in werkelijkheid. Soms kleurt een behangetje nog net iets donkerder of lichter door de lichtval in de babykamer. Allemaal redenen om kleurstaaltjes op te vragen, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Kleurstaaltjes zelf opsturen

Heb je een bepaalde kleur op de babykamer en wil je graag dat wij daar een passende kleur bij zoeken dan is dat ook een optie. Hiervoor hebben we wel duidelijke foto’s nodig of een verwijzing naar een product of merk waar je je accessoires hebt gekocht, om de kleur te bepalen.

Wat nog fijner is, is als je staaltjes kunt opsturen van de kleuren die je op de babykamer hebt gebruikt. Dit kan een likje verf zijn op een stuk papier, een stukje stof van het gordijn op de kamer, of kleurstaaltjes die je in de bouwmarkt gratis kunt meenemen. Zodra wij deze hebben ontvangen zullen we passende behangetjes zoeken en deze samen met de kleurstaaltjes op foto zetten en deze naar je toe mailen. Bij goedkeuring kunnen we dan aan de slag met je bestelling!

Lees op het blog meer over maatwerk behangdecoraties.