Hoe werkt het samenstellen van een offerte op de website?

Het samenstellen van een offerte lijkt misschien moeilijk maar is eenvoudiger dan je denkt. De mogelijkheid van een offerte samenstellen is vooral handig als je wilt kijken hoe duur een behangdecoratie ongeveer is met aanvullende opties. Je kunt opties aan en uit zetten en zo kijken wat je binnen jou budget zou kunnen aanschaffen.

Offerte is niet definitief

Een offerte is niet definitief. Zodra je hem toevoegt en je bestelling doorgeeft krijg je altijd een persoonlijk email terug, waarin met je afgestemd wordt wat de definitieve prijs gaat worden. Ook worden nogmaals de kleuren besproken, de levertijd en kijken we samen of je niks vergeten bent. Bovendien kun je je vraag ook invullen bij “extra wensen” op het offerte formulier.

Wanneer, na overleg, de prijsopgave akkoord is krijg je een factuur toegestuurd. Wanneer deze betaald is wordt je bestelling in behandeling genomen.

Uitzondering voordeel deals

Een uitzondering zijn de voordeel deals. Bij bestelling van deze behangdecoratie krijg je meteen de factuur toegestuurd.

Bij de voordeel deals hoef je, behalve de lijm en de verzendkosten, niks aan te klikken. Je bestelt wat staat aangegeven bij de behangdecoratie. Er kan geen wijziging worden doorgegeven in kleur of formaatkleur doorgeven. De aangegeven prijs is voor wat omschreven staat bij het product.

Offerte samenstellen stap voor stap

Vind je het samenstellen van een offerte lastig of weet je niet goed hoe het werkt? Je mag altijd een berichtje sturen via het contact formulier of een pb via facebook. Dan bekijken we samen de mogelijkheden. Wil je toch zelf proberen een offerte samen te stellen? Ik leg je uit hoe het werkt. Klik op onderstaande knop.