Kan de behangdecoratie ook in andere maten geleverd worden?

Inprincipe kan een behangdecoratie in elk gewenst formaat gemaakt worden. We hanteren basis maten met de daarbij behorende prijzen. Als je een een behangdecoratie in een grotere maat wil zit daar ook een kosten plaatje aan. Bij sommige producten op de website kun je al kiezen uit andere maten en zie je ook meteen wat dat gaat kosten.

Soms is een behangdecoratie in een grotere maat niet mogelijk. Dat kan verschillende redenen hebben.

  • De behangdecoratie wordt door zijn formaat moeilijk verzendbaar. We kunnen niet meer garanderen dat hij netjes thuis geleverd wordt.
  • De behangdecoratie wordt te ingewikkeld om te plakken, omdat het in meerdere stukken geleverd wordt. Bovendien heb je te maken met meerdere naden die precies op elkaar moeten passen. Hierdoor is het overzicht al gauw zoek en heb je de kans dat de behangdecoratie niet overal even goed aansluit en er kieren ontstaan.
  • We kunnen er geen mal voor maken. Dat komt alleen voor als de behangdecoratie groter dan 3 meter x 2,5 meter moet worden. Natuurlijk kunnen we overal een mal voor maken, maar vanaf dit formaat moet het allemaal handmatig nagetekend worden wat voor ons te hoge kosten met zich mee brengt.

Maar overleg gewoon even met ons, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.