Kan er iets ontworpen worden wat ik mooi vind?

Naast de behangdecoratie die je op de website vindt, kan er ook iets persoonlijks voor jou ontworpen worden. Een maatwerk bestelling. Hiervoor kun je zelf een schets inleveren of doorgeven wat jezelf graag zou willen.

Maatwerk

Een maatwerk bestelling is wel duurder dan een behangdecoratie bestellen die je op de website vindt. Dit komt omdat wij die speciaal voor jou maken. Maar we proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. En een eerste ontwerp vergt altijd veel tijd. Soms lukt het ook niet meteen of moeten er wat aanpassingen gedaan worden.

  • Er moet eerst een ontwerp gemaakt worden. Deze wordt eerst handmatig getekend/geschetst.
  • Daarna wordt deze verwerkt in een digitaal tekenprogramma, zodat hij makkelijker aanpasbaar is in formaat en kleur.
  • Dan worden er mallen gemaakt van de verschillende onderdelen van de behangdecoratie.
  • Wanneer deze af zijn kan de behangdecoratie gemaakt worden in de juiste kleur.
  • Er moet een plakbeschrijving geschreven worden.
  • Er is regelmatig email contact nodig om alles af te stemmen.

Soms kunnen we niet aan een ontwerpvraag voldoen. Omdat de kosten voor ons te hoog worden of omdat het budget van de klant niet toereikend is. Dat vinden we natuurlijk erg jammer, maar we proberen altijd mee te denken aan wat wel mogelijk is.

Nieuw ontwerp

Soms is een nieuw ontwerp zo leuk geworden dat we deze ook aan het assortiment toevoegen! Ook over een persoonlijk ontwerp behoud Uiltje Boompje Beestje de auteursrechten.

Copyright

Wij houden ons aan de regels van de auteurswet. (copyright). Heb je een idee gezien wat je heel graag zou willen, dan kunnen wij deze niet namaken. Hiervoor heb je toestemming nodig van de auteur. Wel kunnen we samen kijken of we er een afgeleide van kunnen maken in de stijl van Uiltje BoompjeBeestje.

Je vind meer informatie over maatwerk op het blog. Maatwerk behangdecoratie.