Kan ik de behangdecoratie ruilen?

Dat ligt eraan.

Uiltje Boompje Beestje beoordeelt iedere aanvraag voor ruiling .

Is de behangdecoratie speciaal op maat voor je gemaakt? Dan kan een behangdecoratie niet geruild worden. Er zijn specifieke kleuren of formaten gebruikt die niet zomaar opnieuw aan een andere klant verkocht kunnen worden.

Er kan niet geruild worden als na ontvangst blijkt dat de kleur tegenvalt of niet matched met de kleuren van de babykamer. Hiervoor is er namelijk vooraf de mogelijkheid om staaltjes op te vragen zodat je vooraf weet of de kleuren van de behangdecoratie de juiste zijn. Ook is er de mogelijkheid om om kleur staaltjes naar ons toe te sturen, zodat wij passende behangkleuren kunnen samenstellen. Lees hier meer over kleurstaaltjes opvragen of toesturen.

Heb je een complete behangdecoratie uit het voordeelpakket gekocht en heb je een goede reden waarom je hem zou willen ruilen? Dan mag de behangdecoratie geruild worden en op eigen kosten retour gestuurd worden mits de behangdecoratie in nette staat bij ontvangst door Uiltje Boompje Beestje. Laat het ons vooraf even weten door een mail te sturen. We kijken dan of dit voor jouw behangdecoratie ook geldt.

Lees hier ook onze algemene voorwaarden