Kan ik ook hetzelfde bestellen als de behangdecoratie op de voorbeeldfoto?

Dat kan zeker! Dat kan door middel van de voordeel pakketten (je koopt wat je ziet) of door middel van een screenshot. Je stuurt een foto van wat je gezien hebt op de website en graag zou willlen bestellen.

Voordeel pakketten

Bij sommige behangdecoratie vind je onderaan de beschrijving een sterretje met een link naar de voordeel pakketten. Bij de voordeelpakketten koop je wat je ziet. Je hoeft de behangdecoratie niet zelf samen te stellen. Maar je koopt de behangdecoratie zoals op het plaatje.

Voordelen:

  • Je hoeft niet zelf samen te stellen
  • Snel besteld
  • Ze zijn iets voordeliger i.v.m. extraatjes erbij, zie hiervoor de beschrijving van het pakket
  • Snellere levering binnen 4 dagen.

Je kunt bij het bestellen van een behangdecoratie uit het voordeelpakket geen aanpassingen doen in kleuren. Ook de afmeting kan niet gewijzigd worden. Je krijgt wat je ziet! Het behangetje kan iets afwijken van de foto i.v.m. uitlopende collectie, maar de kleuren zullen hetzelfde zijn. Daarnaast kun je nog kiezen of je er kant en klare lijm bij zou willen en kun je andere behangdecoratie toevoegen aan je bestellijst.

Klik de behangdecoratie aan die je graag zou willen en voeg hem toe aan je bestelling. Je krijgt de factuur in je mail. Na ontvangst van betaling heb jij het voordeel pakket binnen 4 dagen in huis! Heb je naast het voordeel pakket ook andere decoratie erbij besteld dan kan de levertijd iets langer zijn.

Wisselende collectie

De collectie voordeelpakketten kan iedere maand anders zijn. Kijk regelmatig op de website en misschien staat jouw favoriete behangdecoratie er binnenkort ook tussen

Screenshot

Staat de behangdecoratie die je graag zou willen niet bij de voordeelpakketten? Dan kun je ons een screenshot sturen van welke behangdecoratie je graag zou willen. Dan kijken we even met je mee of de behang kleuren nog op voorraad zijn of dat we wat kunnen samenstellen met vervangende behangetjes.