Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €5,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Met liefde gemaakte sjaals van MiKi4all zijn geweldig!

Afgelopen week kwamen de bestelde sjaals van mijn dochter binnen. Die hadden we laten maken bij MiKi4all. Een mooie Sintsjaal met de opdruk van een meisjespiet en haar naam, gewoon voor de leuk, zodat ze die op 5 december kan dragen als sint in de klas komt! Daarnaast een mooie warme colsjaal, blauw met gouden glinsterende sterren erop! Tijd om alles rustig te bekijken had ik niet….mijn dochter ging er mee aan de haal!

Blij verrast!

Op het moment dat de postbode het pakketje goed door de brievenbus kan schuiven heeft mijn dochter het pakketje al te pakken. Ik heb haar verteld dat er vandaag een cadeautje door de brievenbus komt. Nog voordat ik bij haar ben om het pakketje aan te pakken heeft ze de verpakking al los. Ik hoor haar zeggen: “wauw”, “mooi”, “van mij”, “piet!”, “Yeeej!” Mijn dochter is duidelijk blij verrast! Ze komt enthousiast naar me toe en wil de sjaals meteen passen! Ze passen beide perfect! Gelukkig, want iets uitkiezen vanachter een computerscherm zonder het in het echt gezien te hebben vind ik vrij lastig.

Het bestellen ging vrij eenvoudig

Tijdens het bestellen van beide sjaals twijfelde ik een beetje bij het kiezen van de maat. Omdat mijn dochter een stuk kleiner is dan leeftijdsgenootjes. Maar gelukkig vond ik op de website een overzicht waar de maatgeving beschreven staat in lengtes en breedtes.

Er is veel keuze in stofjes, dus ik was er snel uit welke stoffen ik voor beide sjaals zou willen. Maar toen mijn dochter even mee kwam neuzen, hebben we de stof voor de colsjaal nog even aangepast. Mijn dochter wilde heel graag de glinsterende sterren stof! Prima! Zij gaat het tenslotte dragen. Rood kozen we voor de sintsjaal, de kleur van sinterklaas!

Voor de naamopdruk op de sintsjaal konden we uit heel verschillende kleuren kiezen. Dat was lastig kiezen, want eigenlijk zijn alle kleuren wel leuk op een rode sintsjaal. we kozen voor navy blauw.

Mocht je trouwens nog andere wensen hebben wat betreft de sjaals, zoals langere lengte, extra drukknoopjes, dan kan je dit aangeven bij deze webshop. De sjaals worden met liefde op maat voor je gemaakt! ♥

Miki4all

MiKi4all is de onderneming van Sarah en Shirin. Ze zijn beide moeder van een meervoudig gehandicapt kind. Mirthe en Kian. Ze ontmoetten elkaar via de facebookpagina van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte kind en raakten bevriend. Ze liepen beide tegen hetzelfde probleem aan. Hun kinderen hebben door hun handicap last van overtollig speekselverlies. De slabbers/sjaals die ze gebruikten voor hun kinderen werkten niet voldoende. Ze besloten samen een bedrijf op te starten om zelf hippe sjaals te gaan maken en te verkopen speciaal voor deze doelgroep. Ze noemden hun bedrijf MiKi4kids. Een samenvoeging van de namen van hun beide kinderen. Maar hun doelgroep bleek groter! En zo werd de naam aangepast naar MiKi4all, sjaals voor jong en oud.

Wat maakt de sjaals van Miki4all zo speciaal?

Alle sjaals bestaan uit 2 soorten stof. Namelijk een bovenstof van katoen, jersey of denim jersey. De achterzijde is voorzien van een fleecestof. Fleecestof ik dikker, lekker zacht en absorbeert het vocht. Zo wordt kleding niet nat. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen uit een badstof achterzijde.

De sjaals sluiten met drukknoopjes. Er zitten er 3 op een sjaal, waardoor je de sjaal makkelijk kan verstellen. Ook kun je de sjaal hierdoor zowel horizontaal als verticaal dicht maken. Super handig om de sjaal op de juiste manier te laten aansluiten! Op de website van MiKi4all zie je een handig voorbeeld hiervan.

Sjaals MiKi4all voor een bredere doelgroep

Deze leuke Sintsjaals zijn natuurlijk niet alleen voor kinderen die last hebben van overtollig speeksel. Inmiddels worden de sjaals in allerlei kleuren, met of zonder naamopdruk besteld voor jong en oud! Gewoon omdat ze hip zijn en leuk staan bij je outfit! En hoe leuk is het om een op maat gemaakte sintsjaal te dragen tijden het Sinterklaasfeest en de Sint meteen kan zien hoe je heet!

En vergeet niet de lekker warme colsjaals die ook speciaal op maat voor je worden gemaakt. ook heeft deze webshop sinds kort handgemaakte haarbanden en scrunchies in het assortiment. Ook te bestellen in stof naar keuze.

Sjaals perfect bij doorkomende tandjes

Deze leuke en hippe sjaals zijn ook uitermate geschikt tijdens het doorkomen van tandjes bij baby’s. Ze absorberen het vocht waardoor je voorkomt dat de kwetsbare huid van je kindje nat wordt en er uitslag of smetplekken ontstaan in de nek.

Wist je dat je ook een eigen tekst of geboortekaartje kunt aanleveren? Zo kun je wel een heel unieke sjaal samenstellen!

De sjaals met liefde gemaakt met plezier gedragen!

Mijn dochter is in ieder geval helemaal klaar voor het Sinterklaasfeest! Ook de col draagt ze graag nu het weer buiten kouder wordt. Ze draagt zelfs haar colsjaal in de klas zag ik vandaag op de foto die de juf stuurde. 🙊🙈 .  

Wil jij ook zo’n leuke sjaal bestellen of ben je benieuwd naar de leuke stofjes die ze hebben? Via onderstaande knop kom je op hun site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *