Mijn decoratie is kapot gegaan wat nu?

Het behang dat gebruikt wordt voor het maken van de behangdecoraties is van goede kwaliteit. Maar dat wil niet zeggen dat het niet kapot kan. Uiteindelijk is ook behang gewoon een papiersoort dat kan scheuren en niet goed tegen water kan.

Gelukkig is een behangdecoratie vaak eenvoudig te repareren. Of makkelijk te vervangen.

Scheurtje

Is er een klein scheurtje ontstaan tijdens het uitpakken of plakken? Scheurtjes zijn meestal eenvoudig te repareren. Door genoeg lijm te gebruiken en de behangdecoratie goed aan te duwen zie je uiteindelijk (bijna) niets meer van de scheur.

Ondeugend boefje!

Heb je een kleine boef in huis die probeerde om de behangdecoratie van de muur te peuteren?;-) Neem dan even contact met ons op. Een onderdeel zoals bladeren, pootje of vleugeltje is gemakkelijk te vervangen. Hiervoor reken wij een alleen de verzendkosten. Hebben we het behangsoort dat vervangen moet worden niet meer? Dan zorgen we voor een andere bijpassend behang. Zo nodig vervangen we dan meerdere onderdelen in dezelfde nieuwe behangsoort kleur.

Soms raakt een behangdecoratie onherstelbaar beschadigd. Helaas is het dan niet mogelijk om een onderdeel te vervangen. Wel kunnen we een nieuwe behangdecoratie leveren, uiteraard tegen de tarieven die je op de website kunt vinden.

Neem bij een beschadigde behangdecoratie altijd contact met ons op via het contactformulier, dan bekijken we de oplossingen hiervoor.