over ons

Hoe het ooit begon…..

Mijn naam is Karlijn. Ik woon samen met mijn man en 4 kinderen in Wijchen. Nadat ik mijn werk als medisch pedagogisch medwerkster in het kinderziekenhuis opgaf om voor onze 4 kinderen te zorgen, merkte ik dat het creatief bezig zijn mij veel voldoening gaf. Lees hier verder hoe het ooit begon.

Wat maakt uiltje boompje beestje zo uniek?

Behangdecoraties zijn costum made: De behangdecoratie wordt gemaakt naar jouw wensen. Wil je iets anders dan wat je op de website kunt vinden, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Dat kan zijn de aanpassing in kleuren, een aanpassing in afmeting of misschien een geheel nieuw ontwerp. Ook kleurstaaltjes opsturen voor een passende behangdecoratie of advies is mogelijk. Een behangdecoratie wordt handgemaakt, geen 1 is er hetzelfde. Door een uitgebreide en wisselende behangcollectie wordt er gewerkt met de nieuwste kleuren. Zo zorgen we ervoor dat jouw behangdecoratie passend is bij je wensen voor een kinderkamer op maat!

Er wordt gebruik gemaakt van kwaliteits materialen: De behangdecoratie wordt gemaakt van kwaliteitsbehang. Met name vliesbehang. Dit behang kun je gemakkelijk aanbrengen op alle behangklare ondergronden. Muren met muurverf, behang, renovlies of glasvlies behang. Ook op gipsplaat of mdf blijft dit behang goed plakken. Van een behangdecoratie kun je hierdoor jaren plezier hebben. Het voordeel van dit behang is dat het ook makkelijker te verwijderen is dan papierbehang.

We volgend de laatste trends op het gebied van kleuren en babykamerinrichting: Naast een standaard assortiment, zoals: behangbomen en behangtakken, gaat uiltje boompje beestje ook mee met de trends. Zo zul je op de website regelmatig nieuwe behangdecoraties tegen komen in de nieuwste kleuren of de musthaves van dat moment!

We bieden een persoonlijke benadering en denken met je mee: Op de website kun je zelf je offerte samenstellen. Zo kun je zien wat het een en ander gaat kosten. Zodra je je bestellijst hebt doorgestuurd wordt er binnen 24 uur, per mail, contact met je opgenomen. Hierin worden je wensen op een rijtje gezet met de uiteindelijke prijs inclusief de verzendkosten. Er is op dat moment geen aankoop verplichting. Wijzigingen kunnen dan nog doorgegeven worden. Nadat je dit bevestigd hebt krijg je pas een factuur toegestuurd. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je hebt besteld. Lukt het bestellen niet of wil je toch eerst even advies? dan kun je contact opnemen via het contactformulier en bekijken we samen de mogelijkheden.

We bieden een klantvriendelijke service: De behangdecoratie wordt zo snel mogelijk toegestuurd. Gewoonlijk binnen 7 werkdagen met uitloop naar 2 weken in drukke periodes. Heb je het met spoed nodig, dan kun je gebruik maken van een spoedbestelling. Bij je bestelling krijg je altijd een duidelijke plakbeschrijving toegestuurd met daarin de werkwijze en advies voor de juiste behanglijm. Wil je van te voren al weten wat je nodig hebt voor het pakken? Dan kan deze plakbeschrijving ook eerder toegestuurd worden. Het is mogelijk om behangstaaltjes toegestuurd te krijgen tegen het postzegelstarief, om thuis het behang te bekijken. Een kleine reparatie nodig door een ondeugend boefje 😉 ? Stuur gerust een maitlje, in de meeste gevallen kan dit heel gemakkelijk opgelosd worden! We denken graag met je mee.

We werken zo duurzaam mogelijk: Ook met het milieu houden we rekening daar waar kan. We gebruiken voornamelijk vliesbehang met een FSC keurmerk. Dat wil zeggen dat het behang co2-vrij wordt geproduceerd, het biologisch afbreekbaar is en sterker dan gewoon behangpapier. Facturen en plak-handleidingen worden per email verzonden, zodat we minder papier verbruiken. We hergebruiken verzend en verpakkings materiaal voor het versturen van je bestelling. Het restafval behangpapier gaat als opvuller, ter bescherming van de decoratie tijdens de verzending, in het pakket. 97% van de pakketten worden per transport fiets naar een lokale verzendservice gebracht. Hierdoor zorgen we voor minimale CO2- en fijnstof uitstoot en dragen we bij aan een beter klimaat en schonere lucht.

We hebben een inspirerend blog: Op de blog pagina van deze website vind je regelmatig inspirerende blogs met betrekking tot kinderkamers, nieuwste trends, musthaves, leuke weetjes of de nieuwste behangdecoratie. Doormiddel van het nieuwe blog onderdeel “de binnenkijker” kun je als klant zelf ook een bijdrage leveren aan de website en andere ouders inspireren door je verhaal te delen over hoe jouw kinderkamer tot stand is gekomen.