Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Pinguins muurdecoratie van behang!

Pinguïns

2 weken geleden kreeg ik een vraag van een klant, of ik ook pinguïns muurdecoratie van behang in het assortiment had? Nee, die had ik ook nog niet eerder gemaakt. Voor mij de uitdaging om eens te kijken wat ik met het thema pinguïns en behang zou kunnen maken.

Onderzoek naar de pinguïns

Ik begon met wat informatie inwinnen op het internet. Hoe zien pinguïns er nou eigenlijk uit? Ik kwam er al gauw achter dat er heel veel soorten pinguïns bestaan. In 15 minuten surfen vond ik al 16 verschillende soorten! De keizerspinguïn met zijn zwart witte pak, is waarschijnlijk een van de bekendste soorten.

Ik besloot gewoon eens wat te tekenen en mijn eigen pinguïn soort te ontwerpen.

Spelen met formaat en de kleuren van de pinguïn

Nadat ik wat op papier had staan, heb ik de pinguïn in een tekenprogramma gezet. Zo kon ik ook wat makkelijker spelen met de kleuren en kon ik meteen de afmetingen van de decoratie bepalen. Een pinguïn hoeft van mij niet persé zwart met wit te zijn, ook in andere kleuren is een pinguïn erg leuk. En zeker voor een baby of kinderkamer kan een gekleurde pinguïn wat meer sfeer geven of beter passen bij de kamer. 

Na de eerste pinguïn te hebben uitgeknipt zag ik al direct dat ik een prima mal had. Ik besloot de voorbeeld pinguïns in mintgroene tinten te maken, omdat dat een veel gebruikte kleur is op de babykamer op dit moment. Met een ijsschots en een ijsberg maakte ik er een compleet geheel van. De sneeuwvlokjes zijn een extra toevoeging voor meer dimensie en sfeer.

Pinguïn muurdecoratie met extra toevoegingen

Het totale plaatje van 3 pinguïns met ijsschots en ijsberg heeft een afmeting van 100 cm hoog x 130 cm lang. Maar je kunt het natuurlijk ook verder of hoger uit elkaar plakken. De pinguïns zijn ook in kleinere maten te bestellen. Ook leuk als je ze bijvoorbeeld op een canvasdoek wil plakken. De pinguïns, ijsschots en ijsberg van het voorbeeld hebben de volgende afmetingen: 
Vader pinguïn: 61 cm x 30 cm
Moeder pinguïn: 52 cm x 27 cm
baby pinguïn: 31 cm x 22 cm
IJsschots: 30 x 85 cm
IJsbergen: 130 cm x 41 cm hoog.

Binnenkijken bij kinderkamers met de pinguïn decoratie

Toevallig zal ik op internet dat het babymerk Tiamo ook het pinguïn thema heeft doorgevoerd in zijn assortiment. Deze producten kunnen erg leuk gecombineerd worden met de behangdecoratie om een echte pinguïn thema kamer door te voeren! Als je even een beetje googled op internet kun je nog veel meer pinguïn accessoires en speelgoed vinden!

Welke pinguïn accessoire of speelgoed mag zeker niet ontbreken op de kinderkamer?

Laat jij me even weten als je nog meer leuke producten in het pinguïn thema voor de babykamer hebt gespot?

 

Houd het blog goed in de gaten, want ik ben alweer begonnen met een nieuw project! Hierover vertel ik de volgende keer meer. Helaas is deze pinguïn behangdecoratie uit het assortiment, maar heb je interesse stuur me dan even een persoonlijk berichtje. Misschien kan ik nog een mooie pinguïn muurdecoratie voor je maken 😉

Benieuwd naar andere leuke dieren muurdecoratie?

Klik dan nog even hier of bekijk dit leuke filmpje over de pinguïn decoratie😊

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *