Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Raamstickers kerstmis

Sinterklaas is inmiddels weer terug naar huis en de Sinterklaas versiering is opgeruimd. Voorzichtig heb ik de raamstickers van de Sint verwijderd van mijn raam en ze terug geplakt op de drager. Ik berg ze netjes plat op voor volgend jaar! De raamstickers met de kerstversiering heb ik te voorschijn gehaald. De huisjes raamstickers heb ik laten zitten. Dat staat zo gezellig! Nu de kerstversiering er bij plakken.

Het is even een beetje priegelen met de letters van Merry Christmas, maar als die eenmaal zitten is het begin gemaakt. Met een spuitbusje met water maak ik de rest van het raam vochtig. Zo hechten de stickers heel goed. Het overige vocht dep ik weg met een zachte doek. Na 20 minuten is mijn raam klaar. Een sfeervolle kerst pronkt op het keukenraam! Gezellig, met huisjes, kerstbomen, kerstman, engeltjes en sneeuwvlokjes.

Helaas is de verlichting wat te zwak, morgen nieuwe batterijen halen!

In de avond maak ik nog een foto van het gezellige tafereel, maar dan met de lichtjes aan. Ik zie dat ik de batterijen van de verlichting nog even moet vervangen. Ze hebben al een aantal weken hun dienst bewezen, maar worden nu toch net te zwak. Morgen maar even naar de winkel, want ook de andere kerst versiering in huis verbruikt batterijen! 

Wil jij deze leuke herbruikbare raamstickers ook op je raam? 

Als je ze nu bestelt dan heb je ze ruim voor de kerst in huis. Naast de witte versie is deze set ook in het zwart te bestellen. Ze zijn herbruikbaar, dus volgend jaar weer opnieuw een sfeervol raam! En wil je nog even zien hoe je de stickers met gemak op je raam plakt? Kijk dan even naar het filmpje uit mijn Sinterklaas bericht.

Ik wens jullie alvast een hele sfeervolle kerstmis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *