Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Retroprints originele wandversiering van speciale momenten.

Blijf thuis

Zoals iedereen in Nederland verblijven we op dit moment voornamelijk thuis. Met als hoogtepunt van de dag een wandeling door de wijk of een bezoek aan de speeltuin. Het Coronvirus heeft ons leven behoorlijk op zijn kop gezet. We kunnen voorlopig niet meer op bezoek bij opa en oma. Dus videobellen we een paar keer per week met ze. Het is wel duidelijk dat opa en oma hun kleinkinderen missen. Maar daar bedachten we wat op!

Retroprints

Ik hoorde voor het eerst van retroprints toen ze op een forum ter sprake kwamen. En bedacht me hoe leuk het zou zijn als we opa en oma zouden verrassen met foto’s van hun kleinkinderen. Dus bracht ik een online bezoek aan de website van de fotofabriek op zoek naar retroprints.

Al gauw vond ik ze onder het kopje foto’s. De retroprints hebben een vintage look. Zoals de polaroid foto’s vroeger hadden. Met een wit frame. Het witte frame geeft ruimte om er een tekst op te plaatsen of een clipart toe te voegen. En dat kan allemaal tijdens je bestel proces! Dat ging ik eens uitproberen!

Een slinger of memofotobord

Retroprints zijn een leuke manier om wat foto’s van familie, vakanties of speciale momenten te laten afdrukken en te gebruiken als wandversiering op een fotobord. Zoals dit memobord of wandrek met een industriële look. Of maak een mooie slinger met deze handige kleine knijpertjes.

Een setje retroprints bestel je al vanaf 8 stuks voor maar 4,99! Wil je het uitbreiden met extra retroprints dan voeg je heel gemakkelijk extra pagina’s toe. Tot maximaal 100 stuks. Ze worden helaas niet gratis verzonden. De verzendkosten bedragen 2,95.

Aan de slag!

Ik verzamelde wat leuke foto’s van opa en oma’s kleinkinderen. Het uploaden ging vrij vlot. Daarna kon ik de foto’s online bekijken en bewerken in de editor. Ik kon ze in andere volgorde zetten, in en uitzoomen, of de foto draaien. Met de knop clipart kon ik leuke plaatjes toevoegen die ik onder in het witte frame plaatste. Er zijn heel veel categoriën waar je uit kunt kiezen, dus bij elke gelegenheid een ruime keuze. Zo kon ik ook heel gemakkelijk tekst toevoegen. Onder een aantal foto’s voegde ik een woord toe, zodat ik uiteindelijk de zin kreeg: “Lieve oma en opa we missen jullie, stay safe”. In een paar minuten was ik klaar met de eerste set retroprints en ik besloot nog een setje retroprints cadeau te doen aan mijn dochter, met foto’s van haar lieve paard. Inmiddels kende ik het editor programma, dus was ook dit setje zo gemaakt. In het editor programma zitten nog veel meer functies, maar ik hield het even bij deze basis.

Na het bestellen kreeg ik een link waarmee ik de bestelde retroprints nogmaals kon bekijken. Deze link kon ik ook met familie en vrienden delen, zodat ook zij zouden kunnen zien welke foto’s ik had gebruikt voor de retroprints. En toen was het wachten op de postbode. Die kwam 2 dagen later.

Toen ik de envelop open maakte was ik verrast hoe mooi de retroprints waren geworden. Wat een gave uitstraling ! De foto’s waren afgedrukt op stevig papier zoals ik dat ken van de fotoalbums die we online bestellen.

Ik veraste mijn dochter met retroprints van haar favoriete paard! Ze was er erg blij mee en de retroprints kregen meteen een mooi plekje op haar hartjesvormige fotowandrek.

Voor opa en oma maakte ik een slinger met een satijnen lint en wat knijpertjes die mijn zus nog had liggen. En toen kon de retroprints slinger bij opa en oma bezorgd worden. Opa en oma waren blij verrast! De reactie van opa en oma staat onder de foto.

Wat een verrassing! We zullen er met plezier naar kijken!
Oma en oma genieten van hun kleinkinderen aan de schouw!

Een mooi cadeau

Retroprints zijn een leuke manier om cadeau te doen of je memobord mee op te sieren. En wat denk je van de oma’s die altijd graag een recente foto paraat hebben van hun kleinkinderen? Heb je meteen een leuk moederdagcadeau! Je kunt zelfs een waaier van 30 retroprints, gebundeld met een schroefje, bestellen. Handig voor in je tas!

Fotofabriek.nl heeft naast deze gave retroprints nog veel meer leuke produkten zoals: fotoalbums, verjaardagskalenders, notitieboekjes, verschillende wanddecoraties enz. Neem er eens een kijkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *