Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €5,25           Binnen 7 werkdagen in huis

We spelen verstoppertje met de napraat knuffel papegaai!

Napraat papegaai verstoppertje

Update 6 juni 2023:

Deze leuke napraat knuffels hebben we op dit moment niet in het assortiment. Een alternatief kan zijn de emotimal knuffels. Je vind ze hier.

Vandaag was het een mooie zonnige dag om lekker buiten te zijn. We besloten om het leuke verstop spel met de napraat knuffel, de papegaai, te spelen buiten in de tuin! Leuk voor jong en oud!

Wat heb je ervoor nodig?

  • Een interactieve napraat knuffel naar keuze
  • en enthousiaste kinderen!

Moeilijkheidsgraad aanpassen voor spel met napraat knuffel

Het verstoppertjes spel kan je op verschillende manieren spelen. Het spel pas je aan aan de leeftijd of het ontwikkelingsniveau van het kind. Hieronder een opsomming van mogelijke spelvarianten.

  • Voor de fun: verstoppen en zoeken
  • Wie is het snelst: zoeken op snelheid, houd met een stopwatch bij hoe snel de napraat knuffel is gevonden.
  • Hoe vaak mag je roepen? bepaal hoe vaak je het dier mag roepen. Bijv onbeperkt of maar 7 keer.
  • Competitie vorm: wie heeft het minst hoeven roepen om het dier te vinden of wie had de snelste tijd.
  • Geblindoekt zoeken: Met een blinddoek op zoeken, nu moet je goed luisteren waar het geluid vandaan komt.

Misschien kun je zelf ook nog spelvarianten bedenken.

Welke regels spreek je af voor het verstoppen?

Laat de kinderen om de beurt de napraat knuffel verstoppen. Dit kan binnenshuis of buitenshuis. Spreek van te voren af waar er wel en niet verstopt mag worden. Bijvoorbeeld de napraat knuffel mag alleen in de woonkamer verstopt worden of in het hele huis. Merk je dat je kind het lastig vindt om de knuffel te vinden, maak het zoekgebied dan wat kleiner of geef kleine aanwijzigingen.

Tip om de napraat knuffel geliefd te houden

Ik heb wel 1 tip. Om de kinderen enthousiast te houden voor leuke spelletjes of praatmomentjes met hun napraat knuffel is het aan te raden om de knuffel na het spelen weer een tijdje weg te zetten. Als je de interactieve knuffel zo nu en dan te voorschijn haalt zul je merken hoe enthousiast je kinderen weer zijn als ze er weer mee mogen spelen! Zo blijft het speelgoed bijzonder en zullen ze er langer mee spelen. De napraat knuffel is ook goed te gebruiken als een beloning!

Luisteren, je zintuigen gebruiken tijdens het spel

Voor mijn dochter vergt het luisteren naar geluid veel concentratie. Ze is zeer slechthorend en heeft moeite met het bepalen waar het geluid vandaan komt omdat ze maar met 1 oor kan horen. Maar dat mag de pret niet drukken! Ze vindt dit één van de leukste spelletjes en kan zich met de napraat papegaai een hele tijd vermaken.

We hebben vanmiddag een filmpje gemaakt zodat jullie kunnen zien hoe het spel bij ons wordt gespeeld. En ben je enthousiast geworden en zou je ook graag een interactieve napraat knuffel willen bestellen? Klik dan even op onderstaande knop!

Klik hier voor de interactieve napraat knuffel of ga hier na alle leuke knuffels!

 

Filmpje! Papegaai waar ben je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *