Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €5,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Starterspakket goedgemerkt

Zijn jouw spullen al goedgemerkt?

Al eens gehoord van het starterspakket van Goedgemerkt? Goedgemerkt is een online webwinkel waar je o.a. labels met naam kunt bestellen. Stickers, instrijklabels, tassenhangers, schoenlabels enz. Wij besloten een pakket uit te proberen. Wil je weten hoe het ons bevalt?

Ben jij ook altijd je spullen kwijt?

We besloten het starterspakket van Goedgemerkt uit te proberen voor onze dochter. De afgelopen wintermaanden is ze regelmatig spullen kwijt geraakt op school, Zoals haar drinkbeker, haar nieuwe okergele warme col en 1 van haar handschoenen. Niet dat ze nou zo’n sloddervos is, maar door haar beperking kan ze soms niet overzien wat er allemaal weer mee naar huis moet. Dat ze daarbij een taal/spraak stoornis heeft maakt het voor haar extra lastig te weten te komen waar haar spullen zijn gebleven. Soms komt er weken later weer iets boven water, maar wanneer deze spullen van naam voorzien zijn zou het wel sneller duidelijk zijn van wie de verloren spullen zijn.

Starterspakket goedgemerkt

Met dit Starterspakket kun je verschillende soorten labels bestellen. Het is een ideaal pakket om spullen en kledingte labelen. Inhet pakket zitten: 30 Kleine Naamlabels, 20 Kleine Schoen Label beschermers, 30 Instrijk Labels, 1 Tassenhanger. Daarnaast bestelden we nog een Sos armbandje, waterbestendig oersterk en gemakkelijk om te doen. Dit sos armbandje konden we personaliseren met naam en telefoonnummer. Handig voor als we op vakantie gaan en ze te ver afdwaalt of de weg kwijt is. In geval van nood kan iemand ons dan bellen.

Eenvoudig bestellen

Hoewel het bestellen vrij eenvoudig werkt, vond ik de keuze in kleuren in dit starterspakket wel wat beperkt. Mijn dochter vindt paars een mooie kleur. Dus bestelde we paarse naamstickers. Helaas konden we alle andere produkten uit dit pakket niet in het paars bestellen. Wat wel erg jammer is, omdat de herkenbaarheid van haar sticker niet op alle producten hetzelfde zou zijn. Er is wel heel veel keuze uit plaatjes die je bij de naam kan kiezen.

Veel keuze uit verschillende soorten stickers

Er is meer keuze in kleur en design in de andere pakketten die Goedgemerkt ook aanbiedt op de website. Zoals glitter naamstickers, disney naamstickers, design naamstickers, neon naamstickers, ronde naamstickers enz. Maar in verhouding zijn deze wel wat duurder en je kunt geen gebruik maken van het voordelige starterpakket waar meerdere soorten labels in zitten.

Wat wel heel fijn is om te weten is dat de stickers minimaal 200 wasbeurten mee gaan en niet verkleuren. (Bij extreme hitte, zoals bij gebruik van een stoom-/magnetron-sterilisator kan de structuur van de labels veranderen en de kleur vervagen).

Wachten op de postbode

Twee dagen later kregen we alles al thuisgestuurd in een envelop! Mijn dochter was erg nieuwsgierig en reageerde meteen enthousiast toen ze haar naamstickers zag. Naast de labels uit starterspakket van goedgemerkt zat er ook een setje stickers bij voor het handen wassen, die we nu met het Corona virus, goed kunnen gebruiken. We plakten direct een sticker op de schakelaar van het toilet!

Stickers plakken en labels strijken

We gingen meteen aan het plakken! De naamstickers plakten we op haar broodtrommel, haar drinkbeker, haar tandenborstel, en op haar nieuwe step. De instijklabels streek ik in haar kleding. Er zit goede beschrijving bij hoe je dat het beste kunt doen. (Let erop dat je je strijkijzer niet te heet zet). Heel handig om geen kleding meer kwijt te raken op school, de BSO of tijdens haar logeer weekenden. De schoenlabels plakte ik in haar gymschoenen.

Hoewel ik het sos armbandje eigenlijk voor de vakantie had besteld, wilde mijn dochter hem al graag meteen om! Houdt je kind niet van armbandjes dan hebben ze bij Goedgemerkt ook naamplaatjes aan een ketting.

Ook het tassenlabel hing ze meteen aan haar gymtas!

Een prima pakket om mee te starten!

Hoewel ik de kleur keuze wat beperkt vind in het starterspakket, is het wel een prima pakket om mee te beginnen en naamlabels uit te proberen. Voor een volgende keer zouden we waarschijnlijk kiezen voor stickers met meer design. Mijn dochter zou waarschijnlijk kiezen voor de glitter naamstickers. Een ideale toevoeging aan het assortiment van Goedgemerkt zou natuurlijk een combipakket zijn waar je verschillende soorten naamstickers kunt combineren. Of wat kleinere aantallen (bijvoorbeeld 15 stuks) naamstickers voor een passende prijs. Zo kun je gemakkelijker meerdere soorten naamstickers uitproberen.

We hebben nog een aantal labels over uit het pakket. Wel handig om achter de hand te hebben. Er zijn altijd wel weer nieuwe dingen die je toch nog even snel van naam wil voorzien. Mijn dochter is voorlopig weer Goedgemerkt!

Goedgemerkt heeft een ruim assortiment. Naast naamlabels hebben ze nog heel veel andere spulletjes. Neem eens een kijkje op hun website!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *