Uit welke lettertypes kan ik kiezen?

Wanneer je een leuke behangdecoratie hebt uitgekozen vind je het misschien leuk om daar de naam van kindje bij te plakken. Dit kan doormiddel van Naamletters. Naamletters zijn letters uit behang gesneden. Je kunt ze in 3 standaard maten bestellen en de kleuren van de letters mag je zelf bepalen. Het geeft de behangdecoratie of het kamertje waar je ze wil plakken een persoonlijk tintje! Naamletters kun je hier bestellen.

Regelmatig komt de vraag of de Naamletters ook in andere lettertypes kunnen. Dat kan zeker!

In principe kun je elk lettertype kiezen die je standaard in het programma WORD kunt vinden op je computer. Soms heb je een bepaald lettertype gebruikt op een geboortekaartje die je daar niet terug kunt vinden. Geef dan bij je bestelling door welk lettertype je graag zou willen voor de Naamletters. Dan kijken wij of we deze ook kunnen snijden.

Soms is een lettertype te fijn of te ingewikkeld waardoor het niet mogelijk is. We kunnen ze dan niet snijden of de kans dat de naamletters scheuren bij het uit de verpakking halen of opplakken is te groot. We willen wel graag kwaliteit leveren, dus krijg je van ons het advies om een ander lettertype uit te kiezen. Gelukkig hebben we het nog maar een enkele keer gehad dat we een lettertype niet konden snijden.

Op de website kun je verschillende voorbeelden van Naamletters en de lettertypes vinden. Als je op de voorbeeldfoto klikt kun je in de beschrijving onder de foto vaak ook lezen welk lettertype er voor de naamletters gebruikt is. Staat het er niet bij, maar vind je het lettertype wel erg mooi om voor je Naamletters te gebruiken? Stuur dan even een berichtje. Een screenshot of foto meesturen is voor ons dan erg handig. Dan kunnen we meteen zien om welk lettertype het gaat.