Waar kan ik inspiratie opdoen voor mijn babykamer?

Inspiratie kun je overal opdoen! Online, zoals op pinterest, facebook een online webshop of bezoek een gespecialiseerde babyzaken of babybeurs.

Alles wat je ziet kan je inspiratie geven voor de inrichting van je babykamer. Misschien heb je iets leuks gezien op de babykamer van een vriendin? Of zag je een mooie muurkleur voor de babykamer staan in een blad voor jonge ouders? Ga eens kijken in een babyzaak om te zien wat je mooi vindt en wat de trends zijn op het gebied van babykamers. Misschien wil je geen trend volgens maar doe je wel de inspiratie op waar je naar opzoek bent.

Ben je opzoek naar de trends van 2020? Klik dan even hier.

Pinterest

Op Pinterest zijn genoeg voorbeelden te vinden hoe je zelf heel gemakkelijk leuke accessoires voor de babykamer kunt maken. Zoals leuke schilderijtjes, wandplankjes, gekleurde muziekmobielen enz. Je vind er patronen hoe jezelf een ledikantdekentje kunt naaien, een aankleedkussenhoes of een wiegdeken kunt haken. Er staan genoeg voorbeelden van hoe je in een handomdraai een mooie junglekamer van je babykamer kunt maken! Pinterest is een enorme inspiratie voor heel veel aanstaande ouders! Klik hier om direct naar pinterest te gaan.

Inspiratie blog “De Binnenkijker”

Op de website van Uiltje Boompje Beestje vind je ook een inspiratie blog. Genaamd “De Binnenkijker”. De Binnenkijker is een serie van verhalen van andere ouders, over hoe hun babykamer tot stand is gekomen. Hier kun je lezen welke kleuren er gebruikt zijn op de kinderkamer, welke accessoires ze gevonden hebben of waar ze de meubels voor de babykamer gekocht hebben. Ook kun je lezen waarom ze voor een behangdecoratie hebben gekozen en hoe ze die een plek hebben geven op de babykamer. Een ware inspiratiebron voor andere ouders die nog zoekende zijn naar de invulling van hun babykamerJe vind de verschillende Binnenkijkers hier.

Voorbeeldfoto’s als inspiratie

Ook zijn er heel veel klantenfoto’s te vinden op de website zelf die kunnen dienen al inspiratie voor je eigen babykamerinrichting. Lees hier meer over de klantenfoto’s op de website.

★ Een avondje op de website van Uiltje Boompje Beestje rondneuzen, levert je gegarandeerd veel leuke inspiratie op!