Waar kan ik voorbeelden van behangdecoratie vinden?

Klanten foto’s op de website

Op de website kun je heel veel voorbeelden vinden van klanten die hun babykamertje al hebben aangekleed met een behangdecoratie van Uiltje Boompje Beestje. Je vindt ze onder het kopje extra afbeeldingen. Als je op de foto’s klikt krijg je hem vergroot te zien. Vervolgens kun je door op de pijltjes te klikken de volgende foto’s bekijken. Zo heeft elke decoratie minimaal 4 voorbeeld foto’s om een indruk te geven van de behangdecoratie.

Bewonder de behangdecoratie live in de Baby-Dump winkel

Sinds 2016 kun je ook een aantal behangdecoraties live bekijken in 1 van de 14 Baby-Dump winkels in nederland en de 2 winkels in België. Daar hangen behangdecoraties ter decoratie bij een aantal showkamertjes met babykamer meubels die je daar kunt bekijken. De afgelopen 4 jaar was de behangdecoratie ook te zien op de negenmaanden beurs in de Rai, Amsterdam bij de stand van Baby-Dump. Lees hier op het blog meer over de negenmaandenbeurs van 2020 of lees het blog terug blik op 5 jaar ondernemen.

Voorbeeld foto’s op social media

Naast de website en Baby-Dump vind je ook voorbeeld foto’s op social media, zoals op facebook, instagram en pinterest.

Inspiratie blog

Ook kun je op de website een inspiratie blog vinden. De Binnenkijker. De Binnenkijker is een serie van verhalen van andere ouders, over hoe hun babykamer tot stand is gekomen. Hier kun je lezen welke kleuren er gebruikt zijn op de kinderkamer, welke accessoires ze gevonden hebben of waar ze de meubels voor de babykamer gekocht hebben. Ook kun je lezen waarom ze voor een behangdecoratie hebben gekozen en hoe ze die een plek hebben geven op de babykamer. Een ware inspiratiebron voor andere ouders die nog zoekende zijn naar de invulling van hun babykamerJe vind de verschillende Binnenkijkers hier.

Niet gevonden wat je zocht?

Niet alle voorbeeld foto’s staan op de website en de facebook tijdlijn foto’s is enorm lang! Dus zoek je iets specifieks, een speciale kleurstelling, een ander formaat, of een behangdecoratie die je niet zo snel kunt vinden op de website? Stuur ons een berichtje en wij kijken in ons foto archief of we hier een voorbeeld foto van hebben.