Wat kost een behangdecoratie?

Je kunt de prijzen voor de behangdecoratie vinden op de website. Elke behangdecoratie heeft zijn eigen prijskaartje. De prijs wordt bepaald aan de hand van het formaat van de decoratie, de tijd die het vergt om de behangdecoratie te maken, materiaal kosten, eenvoud of juist veel details die in de behangdecoratie verwerkt zijn en de persoonlijke maatwerk wensen. Voor elk budget is er een behangdecoratie te vinden.

Zelf samenstellen

Bij elke behangdecoratie vind je onderaan een formulier waarop je zelf je behangdecoratie kunt samenstellen. Je kunt verschillende opties aan klikken of uit zetten, zoals formaat, hoeveelheid, toevoegen van extra decoratie enz. Ook kun je de gewenste kleuren aan geven en extra wensen toevoegen om de behangdecoratie helemaal naar jou wens te maken.

Dan zie je rechts van dit formulier staan wat de totale kosten zijn. De verzendkosten zijn niet mee gerekend die worden op de factuur berekend. Maar je kunt ze ook hier vinden bij verzendkosten.

samenstellen offerte behangdecoratie muursticker

Zo kun je zien wat het ongeveer gaat kosten en blijf je bij een bestelling binnen je budget.

Prijsopgave via persoonlijk bericht

Wanneer je liever persoonlijk zou willen bestellen dan kun je gewoon een berichtje sturen via het contactformulier met daarin je wensen. Een foto of screenshot mee sturen van wat je graag zou willen behoort dan tot de mogelijkheden. Dan zetten we de kosten voor je op een rij.

Voordeel pakket

Er is nu voor sommige behangdecoratie ook de mogelijkheid om een voordeel pakket te bestellen. Dit zijn behangdecoraties die al voor je zijn samengesteld. Je besteld precies de behangdecoratie die je op het plaatje ziet. Je kunt dus geen formaat of kleur aanpassen, maar je ziet wel meteen de totale prijs (exclusief de verzendkosten) staan. Mooi bijkomstigheid, ze zijn vaak ook iets goedkoper dan wanneer je alles los besteld 😉

Je vindt de voordeel pakketten via deze link: Voordeel pakketten