Wat kost verzending binnen Nederland?

De verzendkosten worden na je bestelling verrekend en krijg je op je factuur te zien. Dit bedraagt nooit meer dan 6,95 tenzij je aangeeft dat je je bestelling verzekerd wil laten verzenden. Dan komen er extra kosten bij.

De verzendkosten worden achteraf berekend, omdat dit afhankelijk is van wat er besteld is, de hoeveelheid en of het door de brievenbus past. Dit is vooraf niet te bepalen en worden pas na je bestelling berekend.

De verzendkosten zijn inclusief verpakkingsmateriaal.

Brievenbus pakket

Voor een brievenbus pakketje binnen Nederland met track and trace rekenen wij  4,75

Wij kiezen voor een track and trace tarief, zodat wij ook zelf kunnen zien wanneer de brievenbus pakketjes zijn bezorgd.

Pakket post aan huis

Voor pakket levering rekenen wij € 6,95. Het pakket wordt aan huis bezorgd. Je krijgt via je email een berichtje als het pakketje online aangemeld is en wanneer ze denken dat het bezorgd gaat worden. Je hebt dan zelf nog de mogelijkheid om te kiezen voor een andere datum of een ander afleveradres zoals een servicepunt.

Ophalen huisadres Uiltje Boompje Beestje

Ophalen van je pakket behoort ook tot de mogelijkheden. Dit gaat altijd in overleg. Uiltje Boompje Beestje heeft geen winkel aan huis. Wanneer je het komt ophalen worden er uiteraard geen verzendkosten berekend. Als je kiest voor ophalen laat dit dan vooraf bij je bestelling weten. Vul dit in bij extra wensen of stuur een persoonlijk berichtje.

Pakket niet ontvangen

Wanneer een pakketje niet wordt geleverd op de afgesproken datum en je hiervan geen berichtje hebt gekregen, neem dan contact op met Uiltje Boompje Beestje. Dit kan via het contact formulier of via een berichtje. Wij kijken dan wat de status is van je pakket. Zonodig nemen wij contact op met de verzendservice om uit te zoeken waar je pakket is gebleven.

Verzekerd verzenden

Wil jij je pakket verzekerd verzenden dan betaal je een meerprijs van €2,95. Bij schade of verlies van je pakket kun je een waarde terugvorderen van maximaal €500 euro.

Gratis verzending

Soms hebben we via social media een “gratis verzenden “actie. Houd daarom ook onze sociale media kanalen in het oog 😉

★  Hoe je pakket wordt verpakt lees je hier.

★ Kijk hier voor de verzendkosten naar het buitenland.