Levertijd & Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te laten leveren. Over het algemeen zal de aflevering van een behangdecoratie ca. 5-7 werkdagen bedragen afhankelijk van wat er is besteld. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Knuffels/babygifts met naam worden doorgaans binnen 2 werkdagen verstuurd. Heb je een naamcadeautje met spoed nodig? Geef dit dan even door bij je bestelling dan kijken we wat we voor je kunnen doen om het zo snel mogelijk te kunnen versturen.

Onze levertijden kunnen oplopen rondom feestdagen en aanbiedingen.

Levering verloopt via de pakketbezorging van DHL. Zij leveren over het algemeen (binnen Nederland) de eerstvolgende werkdag tussen 09:00 en 18:00 uur op dinsdag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De vermelde prijzen in onze webshop zijn inclusief verzendkosten bij versturen binnen Nederland. De verzendkosten voor andere landen bedragen:

Nederland
Geen verzendkosten

België
Pakketpost met track & trace: €5,25

Ophalen (op afspraak) in Wijchen is ook mogelijk.

Omdat het beter is voor het milieu, hergebruiken we verzend en verpakkingsmateriaal.

Verzending