Retourbeleid

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Indien je de gehele bestelling wilt retourneren, dan zal het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten worden gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending naar ons zijn voor eigen rekening. Indien je een deel van de bestelling wilt retourneren, dan zal alleen dat deel van het aankoopbedrag worden terugbetaald en de verzendkosten niet. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je jouw retour aanmelden via info@uiltjeboompjebeestje.nl. Wanneer wij jouw gegevens voor de retourzending hebben ontvangen zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen van het teruggestuurde product terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Maatwerk (95% van onze producten zijn maatwerk producten)
Maatwerk producten die je in onze webshop koopt worden volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
Beschadigingen
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Ruilen
Het ruilen van producten is mogelijk, m.u.v. maatwerk producten. Maatwerk producten die je via ons koopt worden volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het is daarom dan ook niet mogelijk om deze producten te ruilen voor een ander product. Wil je een product ruilen? Je kunt hiervoor contact opnemen met info@uiltjeboompjebeestje.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.
Kortingen en retourneren
Een kortingsbedrag wordt procentueel verrekend over alle artikelen van de aankoop. Als je een artikel retourneert, dan ontvang je de originele prijs minus de korting per artikel van ons terug.
Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.