Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

De Binnenkijker: de kamer van “baby op komst”!

De Binnenkijker is een serie van verhalen van andere ouders, over hoe hun babykamer tot stand is gekomen. De Binnenkijker geeft een kijkje in de babykamer van een ander. Een ware inspiratiebron voor andere ouders die nog zoekende zijn naar de invulling van hun babykamer. Zelf een verhaal delen? Kijk onder aan de pagina voor meer informatie!

Het verhaal van een aanstaande moeder

Wij zijn een gezin van nu nog een papa, een mama en een zoontje van 2.5 jaar. Onze tweede zoon is onderweg! Dit maakt dat de babykamer een upgrade nodig heeft. Althans, in mijn zwangere ogen uiteraard.

Tutteldoekje als inspiratie bron

In het begin van deze tweede zwangerschap heb ik van 3 vriendinnen een knuffeltje cadeau gehad.  Dit knuffeltje is een tutteltje met een vossenhoofdje. Ik vond deze zo leuk! Ik raakte geïnspireerd door de kleur in de oortjes, okergeel. Ook had ik al ‘iets met zwart’ in mijn hoofd. De meubeltjes die ik heb, witte commode, wit ledikant en witte lange kast blijven.

Kleuren grijs-okergeel-zwart

Ik ben wat gaan zoeken via google. Uiteindelijk kwam het idee om een halve muur zwart te verven. Heftig als je dat resultaat voor het eerst ziet! In combinatie met het steigerhout wat ik al had voor onze eerste zoon staat het best wel tof!

Bijpassende accessoires

Accessoires ben ik gaan zoeken in grijs/okergeel/zwart. Zoals een aankleedkussenhoes van bébé-jou, ledikantdekentje van Witlofforkids, de sweet honey lijn, etc. Het gordijn wat er hangt hadden we al in de kamer hangen. Een donkergrijs verduisterend gordijn met sterren. Ook het vloerkleed, een donkergrijze badmat van de ikea, hadden we al liggen. Toch vond ik de muur waar we recht op af lopen kaal. Onder de balk zwart, boven de balk wit. Wat gaan we daar eens mee doen. Ik dacht aan een muursticker. Weer ben ik gaan Googlen op muurstickers. Er zijn er super veel! Toen dacht ik weer even aan het vosje waar mijn inspiratie mee begon. Zou een vossenmuursticker niet tof zijn!


Zo ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij uiltjeboompjebeestje! Karlijn had een super mooie tak met een vos in een hangmat. Alleen de standaard kleuren matchen niet bij de rest van de kamer. En de afmetingen van het geheel waren net iets te groot. Maar dit kon verkleind worden.

Kies ik voor bruin of antraciet?

We hebben veelvuldig e-mail contact gehad en Karlijn dacht zeer goed mee met mijn ideetjes. Die wisselden nogal vaak door mijn hormonen maar… het resultaat mag er zijn! Alleen nog een lekker kleed voor de nachtelijke voedingen en we zijn ready to go!

(achteraf blijkt de knuffel, die ik aanzag voor een vosje, een wolf te zijn whahaha)

Een stoer en stijlvolle kamer!

Afmeting geheel 125 x 74 cm

Twijfel je over de muurdecoratie? De kleuren? De grootte? De samenstelling? Je kunt Karlijn alles vragen! Ze reageert snel en denkt met je mee!

Happy horse wolf knuffeldoekje is te koop bij babyzaken zoals prenatal, mamalousbabyshop, Baby-Dump, maar ook bij wehkamp. Overigens heeft Happy horse ook een vossen lijn knuffels en knuffeldoekjes genaamd Felix.

Wil jij deze geweldige blikvanger ook op de baby- of kinderkamer hangen? Klik dan even op onderstaande knop. De kleuren zijn bespreekbaar, evenals de maten van de behangdecoratie.

Zou jij jouw verhaal over jullie babykamer ook willen delen? Neem dan contact op via onderstaande knop, dan sturen we je de informatie toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *