Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Maak je cadeau extra speciaal met onze feestelijke inpakservice!

Superhandige inpakservice

Je hebt het misschien al wel gezien op de website, dat je bij een bestelling van een naam cadeau kunt kiezen voor inpakservice. Hierbij heb je meerdere opties van verpakken. Maar hoe zien die verschillende inpak mogelijkheden er nou eigenlijk uit? Ik zet ze hier even voor je op een rij.

Feestelijk in folie!

Wil je het lekker simpel houden, maar toch feestelijk? Dan kies je voor inpakken in folie. Het naam cadeau wordt dan ingepakt in een folie hoesje of in cellofaan. Afgewerkt met een feestelijk lintje.

Inpakken in cadeau doosje

Feestelijk verpakken in een cadeau doosje is de meest gekozen optie. Er zijn verschillende maten en kleuren doosjes. Hieruit kun je niet kiezen. De doosjes worden afgestemd op het naam cadeau. Soms past een kleiner doosje beter bij het product en soms een grotere afmeting. Bovendien wisselt de collectie regelmatig. De doosjes hebben allemaal een doorkijk venster. Dat ziet er erg leuk uit en de ontvanger heeft dan al meteen een eerste goede indruk van de inhoud van het doosje, ook als het niet meteen helemaal uitgepakt wordt, zoals bijvoorbeeld tijdens een babyborrel, waar de cadeautjes soms uitgestald worden op een tafel.

De optie voor het inpakken in een doorzichtig cadeau tasje is recentelijk toegevoegd. Deze tasjes zijn er in 2 maten. Afhankelijk van het naam cadeau zal er een passend cadeau tasje bij gekozen worden. De feestelijke aankleding kan verschillen. Ook dit is afhankelijk van het naam cadeau.

 

Niet inpakken

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je het naam cadeau niet ingepakt wil hebben. Soms is het naam cadeau voor je eigen kindje of wil je het zelf inpakken. Je kiest dan voor de optie niet inpakken. Wij zorgen er dan voor dat het naam cadeau netjes verpakt wordt voor het versturen.

Rechtstreek versturen naar de ontvanger

Soms kan het wel eens handig zijn om een naam cadeau rechtstreeks naar de ontvanger te versturen. Bijvoorbeeld als je het toch al zelf wilde opsturen, dan scheelt het je verzendkosten of als je graag zou willen dat de ontvanger het naamcadeautje snel in zijn bezit heeft. Niet iedereen mag meteen op kraamvisite komen 😉

Wanneer je hier gebruik van wil maken dan mag je dit tijdens het bestellen aangeven bij het kopje extra wensen”. Maar een berichtje sturen kan natuurlijk ook. Vergeet niet het adres te vermelden waar het naar toe mag. En het is ook mogelijk om een persoonlijke boodschap eraan toe te voegen. We voegen dan een handgeschreven kaartje toe aan het pakketje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *