Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

De tak met Uilen

Update oktober 2023

Je hebt hem waarschijnlijk al gezien op de website, deze gave tak met uilen! Je kunt hem helemaal zelf samenstellen en extra decoratie eraan toevoegen. Wil jij weten hoe je een mooie tak kunt samenstellen en waar je op moet letten? Dat ga ik je nu vertellen!

Lengte van de tak

De voorjaarstak heeft een mooie afmeting voor een muur vullend geheel. Met zijn lengte van 140 en hoogte van ongeveer 75 cm (totaal plaatje) past hij op vrijwel elke kinderkamer. Wil je de tak wat langer? Dan kun je er extra lengte bij bestellen. Een langere tak geeft ook weer wat extra mogelijkheden als je bijvoorbeeld meer uilen naast elkaar op de tak zou willen plaatsen.

Welke kleuren kies je voor je tak en uilen?

In welke kleuren bestel je je behangtak, bladeren en uilen? Die keus is natuurlijk helemaal aan jou. Waar je het beste op kunt letten is dat het past bij de babykamer. Welke sfeer wil je op de babykamer creëren? Wil je een rustige sfeer, kies dan voor rustige kleuren, zoals pastel tinten of aarde tinten. Wil je een vrolijke sfeer in de babykamer dan kies je voor fellere kleuren zoals geel, limegroen, hardroze, rood.

Kijk ook eens welke kleuren er nog meer op de babykamer gebruikt worden. Door kleuren van de gordijnen, het ledikantdekentje of een andere kleur van de babykamer terug te laten komen in de behangdecoratie zorg je ervoor dat het een geheel wordt. Misschien heb je wel accessoires in een bepaalde kleur?

De uilen zijn in allerlei kleuren samen te stellen, passend bij de gekozen bladermix, of juist afwijkend daarvan. Kijk zeker ook eens bij deze lieve slapende uilen met hun oogjes toe!

De achtergrond muurkleur

Voor het kiezen van de kleuren is het ook belangrijk dat je al weet op welke kleur muur de behangdecoratie komt. De behangdecoratie komt het beste tot zijn recht als het contrasteert met de ondergrond waar hij op komt.

Heb je een licht mintgroene achtergrondmuur, dan vallen mintgroen behangtinten weg in de achtergrondkleur. Te weinig contrast. Kies dan bijvoorbeeld voor grijs, geel, roze of wit in je behangdecoratie. Of schilder de muur er tegenover in een mintgroene kleur en houd de muur waar je de behangdecoratie op zou willen zo licht mogelijk. Dan kun je de behangdecoratie in mintgroen tinten kiezen en vormt het één geheel omdat de kleuren terug komen.

Hetzelfde geldt voor de takkleur. Een lichtgrijze tak zie je niet goed op een lichtgrijze ondergrond. Kies dan eerder voor een donkergrijze tak of een donkerbruine kleur. Ook een witte takkleur geeft een goed contrast op een donkere achtergrond. Gelukkig is er ruime keuze uit takkleuren!

Aanvullende behangdecoratie voor bij de tak

Als je eenmaal weet in welke kleuren je de behangdecoratie gaat bestellen, dan ga je de aanvullende decoratie kiezen. Wil je 1 uil? Of misschien toch 2? Op deze tak worden de uilen 20 cm, vaak in combinatie met de 12 cm uil het meest gekozen. Deze passen namelijk met gemak op een 140 cm lange tak. De uilen hoeven ook niet persé naast elkaar te zitten, maar kunnen ook op een andere plek op de tak geplaatst worden.

* Nieuw is het uilennest! Een 10 cm uiltje in een nestje. Dit schattige uilskuiken kun je ook in kleur naar keuze erbij bestellen.

Wat ook leuk bij deze tak past is een vogelnestje met 3 kuikens erin. Bestel ze in een andere kleur dan je gekozen bladermix en ze vallen extra op! Vergeet dan niet om ook een leuk vogelhuisje erbij te bestellen die je aan de tak hangt. Vliegende vogeltjes passen ook perfect bij dit geheel of wat denk je van een borst-vogeltje?

Wat zeker niet mag ontbreken bij deze tak zijn de vlindertjes. De vlindertjes brengen levendigheid op je muur! Als je er 3D vlinders van maakt, door de vleugels omhoog te vouwen en alleen het lijfje vast te plakken, breng je een extra dimensie aan in je behangdecoratie! Of bestel een setje bloesem in een contrast kleur, een mooie aanvulling!

Nabestellen

Je kunt je behangdecoratie uitbreiden zoals je zelf wil, maar let op dat het niet te druk wordt….Nog wat leuke uitbreiding vindt je hier: Eekhoorn, spin, naamletters, bijenkorf.

Weet je niet zeker of alle extra decoratie wel past op de muur? Bestel dan eerst de voorjaarstak met 1 of 2 uilen en wat vlindertjes. Als de behangdecoratie eenmaal op de muur zit kun je beter inschatten of er nog wat aanvullende decoratie nodig is. D.m.v. een berichtje kun je je nabestelling doorgeven.

Wist je dat……

Wist je dat deze voorjaarstak ook met andere dieren gecombineerd kan worden?

Tak in spiegelbeeld

Wil je de tak graag in spiegelbeeld? Dat is geen probleem. Geef dit aan bij je bestelling en hij wordt in spiegelbeeld gemaakt.

Ben je door dit blog enthousiast geworden en wil je deze gave tak met uilen meteen bestellen? Klik dan even hieronder op de knop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *