Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Emotimal knuffels van SES: de musthave voor jouw kind!

Ontdek de unieke Emotimal knuffels: Musthave voor jouw kindje!

Heb jij ze al gezien deze leuke Emotimal knuffels van SES? Deze unieke knuffels zijn gemaakt van hoogwaardige stofjes met verschillende texturen. Ze prikkelen de zintuigen op verschillende vlakken. Ze zien er aantrekkelijk uit door hun aaibaarheid, hun kleuren, hun lange armen of staart. Heerlijk om mee te knuffelen en vaak een vriendje voor het leven! Knuffels zijn vaak een onmisbaar onderdeel in het leven van veel kinderen. Wil jij weten waarom deze knuffel de musthave is voor jouw kindje? Lees dan gauw verder!

Het Belang van Knuffels voor Kinderen: Troost, Veiligheid en Geborgenheid

emotimal knuffel met naam  emotimal knuffel met naam

Knuffels zijn voor veel kinderen een onmisbaar onderdeel van hun leven. Ze bieden troost, veiligheid en een gevoel van geborgenheid. Ze kunnen kinderen helpen om te ontspannen en zich te kalmeren. Zeker in tijden van spanning, angst en verdriet.

Veel kinderen hebben hun favoriete knuffel al vanaf hun geboorte. Een onafscheidelijk maatje. Hun rots in de branding wanneer ze angsten moeten overwinnen, tijdens spannende gebeurtenissen of bijvoorbeeld als ze gaan logeren. Wanneer kinderen bang zijn, gestrest zijn of zich zorgen maken, kan een favoriete knuffel een geruststellende aanwezigheid bieden. Ze voelen zich vaak veiliger en meer ontspannen met hun knuffel dichtbij.

Een favoriete knuffel speelt ook een belangrijke rol bij het bedritueel. Het vasthouden van hun knuffel zorgt voor een gevoel van geborgenheid en zich veilig voelen. Hierdoor kan je kindje gemakkelijker in slaap vallen.

Het is vaak crisis als hun lievelingsknuffel in de wasmachine moet of kwijt is geraakt. Daarom kan een reserve knuffel heel handig zijn om in huis te hebben.

knuffel in wasmachine              knuffel met naam en voice recorder luiaard

Emotimal Knuffels met extra functionaliteiten

De Emotimal knuffels van SES hebben een extra kenmerk waarmee ze in kunnen spelen op de behoefte van je kindje. Wij hebben 3 verschillende soorten in ons assortiment.  Namelijk de knuffel met de mogelijkheid voor het opnemen van 3 lieve berichtjes, de kleinere knuffel met de mogelijkheid voor 1 berichtje of liedje op te nemen en de knuffels met een geuropname mogelijkheid. Ik zal ze hieronder even kort toelichten.

 • De emotimal knuffel met geuropname

Wanneer baby’s geboren worden is de eerste geur die ze associëren met een gevoel van veiligheid en comfort de geur van hun moeder of verzorger. Deze belangrijke persoon in het leven van een baby, zorgt ervoor dat een baby gevoed wordt wanneer het honger heeft, opgepakt en geknuffeld wordt wanneer het zich niet prettig voelt. Wanneer een baby de geur van zijn/haar moeder ruikt kan dit helpen bij het reguleren van zijn/haar emoties en het verminderen van stress.

Deze Knuffels kunnen uitkomst bieden wanneer je als ouder/verzorger weer aan het werk gaat en je baby verzorgd wordt door iemand anders. Ze hebben namelijk een zakje op hun buik waarin zich een geurhartje bevind.

Wanneer je dit stoffen hartje met geuropname een nachtje bij je draagt neemt het jouw geur op. Het hartje stop je daarna terug in de buidel van de knuffel. Zo heeft jouw kindje altijd jouw vertrouwde geur in de buurt wat zorgt voor troost, geruststelling en ontspanning. Deze knuffels zijn lekker zacht en gemaakt van verschillende texturen stof, wat bovendien de zintuigen van je kindje stimuleert. Ze zijn veilig voor baby’s vanaf 0 maanden.

 

Knuffel met geuropname troost welzijn baby      SES Emotimals Pluche Knuffel Koko met Geur opname

 • De knuffel met opnamefunctie voor 1 berichtje of liedje

Deze knuffel heeft het handige formaat om aan een buggy of maxicosi te bevestigen. In de knuffel bevind zich een hart dat je eruit kunt halen. In het onderstaande filmpje kun je zien hoe je hiermee 1 berichtje of een liedje kunt opnemen. Wanneer je kindje met de knuffel schud zal hij/zij jou ingesproken stem horen.

  • Het hart neemt jouw vertrouwde stem op en wanneer het wordt afgespeeld, zal jouw kindje worden gekalmeerd.
  • Je hebt geen app of internetverbinding nodig om jouw stem op te nemen.
  • Het hart bevat geen kleine onderdelen.
  • Je kunt telkens opnieuw nieuwe liedjes of berichten op het hart opnemen.
  • Zing een liedje of neem een liefdevolle boodschap op met het hart.

SES Emotimals Pluche Knuffel Tess met geluidsopname SES Emotimals Pluche Knuffel Luke met geluidsopname luiaard babyspeelgoed SES Emotimals Pluche Knuffel Leo met geluidsopname

 

SES Emotimals Pluche Knuffel Tess met geluidsopname

 •  
 • Knuffels met ruimte voor 3 verschillende berichtjes   

Deze vrolijke knuffels zijn gemaakt van verschillende zachte stofjes. Het lijfje zelf is ongeveer 24 cm groot. Niet meegerekend de lange armen, oren of staart. Het opname hartje zit verstopt binnenin de knuffel en kun je eruit halen door het klittenband onderaan de knuffel open te trekken.

Deze knuffel is uitermate geschikt, wanneer jou kindje het lastig vindt om van zijn verzorgers gescheiden te zijn. Denk aan een logeerpartij, een ziekenhuisopname of wanneer het naar een kinderdagverblijf gaat. Het is fijn als je kindje jou vertrouwde stem kan horen als het daar behoefte aan heeft. De verpakking geeft aan dat deze knuffel voor kinderen vanaf 1 jaar te gebruiken is.

SES Emotimals Pluche Knuffel Pip met geluidsopname 3 x berichtje SES Emotimals Pluche knuffel Lilly met geluidsopname konijn SES Emotimals Pluche Knuffel Mika met geluidsopname 1 SES Emotimals Pluche Knuffel Lenny met geluidsopname luiaard                 opnamefunctie met batterijen SES emotimal knuffel

Hoe werkt de stemopname

Wanneer je het rode kunststof hart uit de knuffel hebt gehaald kun je het klepje open maken met een kleine kruiskop schroevendraaier, zodat je er 3 LR44 batterijen in kunt doen. Dat zijn van die kleine platte batterijtjes. Plaats het klepje weer terug en schroef het schroefje weer vast.

Neem een satéprikker, hiermee kun je het knopje indrukken om je stem op te nemen. Wacht met spreken tot je een piepje hoort. Ben je klaar met je berichtje laat het knopje los en druk dan nogmaals kort op het zelfde knopje tot je een piepje hoort. Je berichtje is nu opgeslagen. Berichtjes kunnen steeds opnieuw ingesproken worden. Stop het hart als je klaar bent weer terug in de knuffel.

Wanneer je kindje met de knuffel schudt zal hij een berichtje laten horen. Heeft jouw knuffel de mogelijkheid voor 3 berichtjes, dan zal de knuffel steeds een andere berichtje laten horen. Het geluid is goed verstaanbaar. De batterijen zijn vervangbaar als ze leeg zijn.

Bekijk het filmpje voor meer uitleg over het opnemen:

Klik hier voor het filmpje

 

 

Een speciaal cadeau met een persoonlijke touch!

De Emotimal knuffel is een leuk cadeau om te geven tijdens verschillende gelegenheden, een verjaardag, een geboorte of als troost cadeau wanneer een kindje een spannende periode mee maakt.  (denk aan een verhuizing, gescheiden ouders, overlijden van een dierbare, spanningen op school, nieuwe omgeving enz.)

Wanneer je hem besteld bij Uiltje Boompje Beestje kunnen we de knuffel ook gratis voor je personaliseren. Bij de knuffel met een geurhartje zetten we de naam op het hartje. Bij de andere 2 knuffels komt de naam op het buikje.

Zo heb je niet alleen een geweldig cadeau maar eentje met een persoonlijke touch!

De perfecte knuffel voor troost, veiligheid en geborgenheid voor kinderen”

Knuffels zijn van onschatbare waarde voor kinderen, omdat ze troost, veiligheid en geborgenheid bieden. De Emotimal knuffels van SES zijn niet alleen schattig en aaibaar, maar hebben ook extra functies die inspelen op de behoeften van je kindje. Of het nu gaat om het opnemen van een lief berichtje, een geuropname mogelijkheid of gewoon om mee te knuffelen, deze knuffels zijn een must-have voor elke ouder die het beste voor zijn kindje wil. Bestel vandaag nog een Emotimal knuffel en geef je kindje het cadeau van troost en geborgenheid!

knuffel met naam baby geboorte voice recorder

Heeft jouw kindje ook een favoriete knuffel? En wanneer heeft hij deze gekregen? Laat je het me even weten in een reactie onder dit blog? Ik ben benieuwd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *