Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Sinterklaas cadeau’s

Sinterklaas is in aantocht! Ook al arriveert hij pas 17 November, het Sinterklaas journaal begint volgende week al op t.v. Tijd om alvast rond te kijken naar leuke cadeau’s. Ook Uiltje boompje beestje heeft leuke cadeau’s in haar assortiment. En weet je niet precies wat de ontvanger leuk zal vinden, geef dan een cadeaubon en laat ze zelf iets uitzoeken op de website.

Naast de sfeervolle raamstickers, die je ook cadeau kunt geven, heeft Uiltje boompje beestje ook andere unieke cadeau’s. Te beginnen met het labeldoekje. Dit leuke labeldoekje, dat je helemaal in de stofkleur kunt laten maken die je mooi vindt, heeft naast een lief uilengezichtje ook vrolijk gekleurde labels. Dit vinden baby’s heerlijk om mee te spelen en op te sabbelen. De knisperende vleugels stimuleren bovendien de zintuigen. En om het echt tot een persoonlijk cadeautje te maken, kun je er de naam van het kindje op laten zetten. Het labeldoekje is vooral leuk voor baby’s in de leeftijd van 0 tot ongeveer 8 maanden. Sommige kindjes gebruiken het labeldoekje als tut doekje voor in bed, dan kan het cadeautje natuurlijk langer gebruikt worden.

Labeldoekje in stofkleur naar wens eventueel met applicatie op de rug.

Het is ook leuk om een muziekdoosje te geven. Ook deze worden gemaakt in wenskleuren. Er is keuze uit verschillende muziekjes, waaronder Brahms lullaby, twinkel twinkel little star, mozart lullaby en slaap kindje slaap. Je kunt kiezen voor kraaltjes aan het trekkoordje en of je een naamopdruk zou willen op het muziekuiltje. Deze muziek-uiltjes zijn ontworpen door Uiltje boompje beestje en  worden handgemaakt. Ze zijn niet in een andere winkel verkrijgbaar. Hierdoor is een muziek-uiltje altijd uniek.

Naast al dit leuks hebben we ook Nachtlampjes met naam en afbeelding naar keuze. Deze lampjes zijn 17,5 x 15,5 cm groot en kunnen van kleur veranderen. Deze worden geleverd met een afstandsbediening waarmee je het nachtlampje op verschillende kleuren kunt zetten. Of je kiest voor een ander programma waarmee je het lampje langzaam laat overgaan in andere kleuren. Verder zit er nog een sensor op, die je aan kunt zetten. Het lampje gaat dan aan als je er langs loopt en na zo’n 30 seconden weer automatisch uit. Harstikke handig! Zo hebben wij hier thuis 2 nachtlampjes op de trap gezet, zodat er niemand in het donker naar boven of naar beneden hoeft. Nachtlampjes kunnen lange tijd gebruikt worden, van baby tot einde basisschool leeftijd. Het is niet alleen leuk om te krijgen voor Sinterklaas, maar bijvoorbeeld ook voor de nieuwe kamer, of voor een verjaardag. En wil je graag een andere afbeelding? Wij kijken graag mee of we het voor je kunnen maken.  

Rompertjes zijn altijd een leuk cadeau om te geven of te krijgen. Die past een kindje eigenlijk altijd en heb je nooit genoeg in huis! Ook deze rompertjes kunnen we bedrukken met naam en afbeedling in kleur naar keuze. Heb je zelf een leuk idee voor op het rompertje, laat het ons weten! Dan kijken we of we dat mogelijk kunnen maken. Rompertjes zijn met korte mouw en verkrijgbaar in de maten 50-56 en 62-68. In 3 verschillende kleuren, namelijk wit, donkerblauw en grijs.

Genoeg leuks zoals je ziet! En kom je er echt niet uit? Dan is er altijd nog de cadeaubon om te geven. Onbeperkt geldig. Zo kan de ontvanger zelf wat moois uitzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *