Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Trendkleur okergeel

Een trend die zich op dit moment aan het voort zetten is, is de kleur okergeel in de babykamer. De trend begon met wat okergele accessoires, maar op dit moment  zie je ook babykamers waar okergeel de hoofdkleur is.

Hoewel je altijd moet oppassen dat een kleur niet te overheersend is in de babykamer, is okergeel heel goed te combineren met andere kleuren. Zoals okergeel met grijs, wat een typische Scandinavische kleurcombinatie schijnt te zijn. Maar ook de toevoeging van zwart kan een erg mooie combinatie opleveren. Verder zien we dat okergeel ook heel goed past bij donkerblauw tinten en hoogglans wit.

Soms kan het mooi zijn om alleen wat okergele decoratie toe te voegen en de rest van de babykamer neutraal te houden. Wat je nu ook veel ziet is okergele decoratie gecombineerd met een grijze muur.  Zoals deze mooie tak in de kleuren okergeel-grijs-zwart tinten.

Het schilderen van een vlak okergeel is ook een manier om okergeel toe te voegen aan de babykamer. Het laten terug komen van de kleur okergeel in het aankleedkussen, een schilderijtje, een knuffeltje of het dekentje van de wieg is een subtiele manier om gebruik te maken van deze prachtige kleur. Of laat een bijpassend muziekdoosje maken door uiltje boompje beestje in de kleuren okergeel-grijs-zwart tinten.

Soms kun je ook een meubelstuk in okergeel verven om de trend te zetten in de babykamer. Met wat subtiele decoratie wordt het een prachtig geheel.

Verder zijn er op dit moment verschillende behangetjes te verkrijgen in een okergele tint of retroprint.

Tenslotte nog een voorbeeld van een behangboom op een okergele muur. Een gewaagde trend, omdat een okergele muur zeker in het oog springt. Maar met de juiste afstemming in kleuren kan het een sfeervol geheel worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *