Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Herbruikbare raamstickers

Update november 2023: helaas is dit item uit het assortiment

Ken je ze nog van vroeger toen je klein was? Die stickertjes die je op de autoruit kon plakken, waar je tijdens de rit naar opa en oma mee kon spelen. Die je nat kon maken met je tong, waardoor ze weer goed op het raam bleven plakken? Die herbruikbare stickers waren gemaakt van statisch raamfolie. Deze folie heeft uiltje boompje beestje nu in haar assortiment in de vorm van huisjes. Niet voor de autoruit, maar om je ramen in de woonkamer of keuken mee te beplakken, zodat je een gezellige sfeer op je raam kunt creëren!

Het werkt heel simpel, gewoon je raam een beetje vochtig maken met een plantenspuit. Daarna plak je de raamstickers erop. Het overtollige vocht dep je weg met een zachte doek. Daarna zorg je dat de eventueel ontstane bubbeltjes eruit gewreven worden. Wil je toch een huisje wat verder van het andere huisje af, dan haal je de sticker er met gemak af en plaats je het opnieuw op het raam. Door de statische folie hechten ze vanzelf, geen lijm bij nodig en dus ook geen lijmresten op je raam als je ze na een tijdje er weer af haalt. Wist je dat je ze ook op andere gladde ondergronden kunt plakken zoals je koelkast, een spiegel of een letterbak?

bron: topprints.nl

Grachtenpand huisjes

De grachtenpand huisjes zijn een eigen ontwerp. Bij de start van uiltje boompje beestje zaten ze in het assortiment als behangdecoratie. Deze zelfde huisjes stonden al in mijn tekenprogramma en heb ik naar een kleiner formaat aangepast, zodat ze op een raam passen. De huisjes van raamfolie zijn tussen de 12,5 en 15 cm breed en de hoogte van het hoogste huisje is 28 cm. Je kunt de lengte van je straatje dus zelf aanpassen. Iets meer ruimte tussen de huisjes is een langer straatje.

Sinterklaas, kerst, nieuwjaar raamstickers

Als aanvulling heb ik er de sint, kerst, oud en nieuw en sneeuwvlokjes set bij gemaakt. Zo vind je bij de sint set verschillende pietjes, sterren, jute zakken, cadeautjes, Sinterklaas op paard, staande Sinterklaas, een vrolijke slinger, een volle maan en een welkom Sint en Piet tekst. Bij de kerstset zitten er naast kerstbomen en sterren ook engeltjes, een arreslee met rendieren, een kerstman en een sneeuwpop bij. Bij de nieuwjaarset, die je bij je kerstset krijgt, laat je je raam knallen met een nieuwjaarswens omgeven door vuurwerk. In de maanden januari, februari kun je met de sneeuwvlokjes aan de slag. Zo kun je een hele lange tijd genieten van een sfeervol raam!

Na al die maanden een sfeervol raam, ruim je de stickers daarna weer op om volgend jaar weer te hergebruiken! Plak ze netjes op de drager en stop ze terug in het plastic. Zorg dat ze plat opgeborgen worden om er ook het volgende jaar weer een sfeervol straatje op je raam mee te creëren!

De prijzen zijn te vinden op de website, bestellen kan via facebook of website.

Kijk hier voor leuke items in thema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *