Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €5,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Vrolijke luchtballonnen muurdecoratie voor de kinderkamer!

Deze vrolijke luchtballonnen muurdecoratie zijn fantastisch op de kinderkamer! Het idee ontstond op mijn vakantie. Even daarvoor had ik aan mijn volgers gevraagd of ze me wat inspiratie konden geven voor nieuwe ontwerpen. En zo kreeg ik een berichtje van een moeder, wiens zoontje gek is van luchtballonnen!

Luchtballonnen ontwerp

Het idee voor een nieuwe muurdecoratie was geboren, dus ging ik op vakantie aan de slag met het ontwerpen van verschillende soorten luchtballonnen.

Eenmaal thuis gekomen moest ik de verschillende ontwerpen eerst in het teken programma zetten van mijn snijmachine. Want de luchtballonnen die ik had ontworpen zijn een tijdrovend klusje met de hand en een snijmachine kan dit sneller en netter!

Nadat ik wat met kleurcontrasten had getest, maakte ik de eerste 3 verschillende luchtballonnen. Na meerdere prototypes was ik eindelijk tevreden.

Ze zijn te bestellen per set. Deze vind je nu op de website in de standaard maten:

  • Afmeting luchtballon 1 (ballon met hartje of ster om het mandje) 29 cm x  43 cm
  • Afmeting luchtballon 2 (ballon met verticale strepen) 28,5 cm x 42 cm
  • Afmeting luchtballon 3 (ballon met vlaggenlijn) 27 cm x 35,5 cm

Luchtballon muurdecoratie aarde tinten kinderkamerdecoratie Luchtballonnen muurdecoratie kinderkamer behang decoratie oranje-rood-geel Luchtballon muurdecoratie behang kinderkamer

Luchtballon in kleur en formaat naar keus

Elke kinderkamer is uniek, daarom bieden we ook maatwerk aan. Een luchtballon kan daarom op aanvraag ook in een andere maat gemaakt worden. Het zelfde luchtballonnen design in 5 verschillende maten? Dan is geen probleem 😉

Het leuke aan de luchtballonnen behangdecoratie is dat ze in elke gewenste kleur kunnen worden besteld. Van pasteltinten, neutrale aardetinten tot felle kleuren. Zo kun jij dus helemaal zelf bepalen welke kleuren je graag zou willen hebben die perfect aansluiten bij jou kinderkamer. Bovendien kun je meerdere luchtballonnen in verschillende kleuren combineren of een set luchtballonnen bestellen die uit dezelfde bijpassende kleuren bestaan. Zo geef je de kinderkamer een echt unieke uitstraling.

Luchtballonnen in neutrale kleuren beige-bruin-zand

De gewenste kleuren kunnen aangeven worden bij het “extra wensen” vakje onderaan je bestelling op de website. Heb je een bepaald kleur nummer waar ze bij moeten passen of een verfnummer waarmee ze moeten contrasteren, neem dan even contact op via een berichtje. Dan kan ik met je meekijken welke kleuren het beste passen. De kleurstaaltjes naar ons opsturen kan natuurlijk ook, dan zorg ik voor een perfecte afstemming met de kleuren van de luchtballonnen.

Wolken set bij de luchtballonnen decoratie

Als extra aanvulling heb ik de wolken set gemaakt. Bestaande uit 3 wolken die je bij de luchtballonnen kunt plakken. Deze wolken hebben alle drie een iets verschillende vorm en formaat. Je kunt ze naar eigen inzicht verspreid tussen de luchtballonnen plakken. Je kunt natuurlijk ook meerdere sets wolken bestellen om je behangdecoratie uit te breiden. Naast de kleur “off white” kunnen de wolken ook in een andere kleur gemaakt worden. 

Luchtballonnen muurdecoratie kinderkamer peuter behangWolken set van 3 kinderkamer decoratie 

Vlaggenlijn of slinger voor aan je luchtballon

De slinger of vlaggenlijn is een optie. Deze kun je op de website aanvinken en in een gewenste kleur kiezen. Vink je niks aan, dan zit er geen slinger voor luchtballon nummer 3 bij je bestelling. Zonder slinger is een luchtballon al heel erg leuk, maar soms kan een slinger in een vrolijke kleur net die extra touch geven!

Slinger vlaggenlijn muurdecoratie voor luchtballonLuchtballon 3 met slinger vlaggenlijn

Een luchtballon muurdecoratie is eenvoudig te plakken

De luchtballonnen muurdecoratie is gemaakt van hoogwaardig kwaliteits vliesbehang. Dit zorgt ervoor dat je de luchtballonnen eenvoudig kunt plakken. Instructies zijn voor deze muurdecoratie eigenlijk niet nodig, want de luchtballonnen worden in 1 geheel geleverd en hoef je alleen maar met behanglijm aan de achterzijde in te smeren, om ze vervolgens goed tegen de muur de drukken tot ze op hun plek blijven zitten. Naast lijm en een vochtig doekje om de overtollige lijm weg te deppen heb je niets meer nodig. Behalve een beetje geduld, totdat alles netjes op zijn plek blijft zitten.

 Heb jij ook een luchtballon fan in huis? Laat het me weten onder dit blog!

Ben jij ook enthousiast geworden! Bekijk hier alle luchtballonnen muurdecoratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *