Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

De leeuwenkoning!

De leeuwenkoning, hij draait sinds kort in de bioscoop. Ik heb hem zelf nog niet gezien, maar hij schijnt volgens de recensies prachtig te zijn! Of deze film de reden is dat de leeuw op dit moment helemaal hip is op de babykamer/kinderkamer weet ik niet, maar je ziet steeds meer leeuwen producten en bijpassende accessoires voorbij komen. Gelukkig heeft Uiltje boompje beestje de “leeuw” al een tijdje in haar assortiment, dus kun je ook hier naar hartenlust shoppen voor leuke muurdecoratie en accessoires!

Het leeuwenthema sluit prachtig aan bij de trend die je al vanaf begin dit jaar in de babykamer terug zag. Het jungle thema, het avontuurlijke thema. Een leeuwen behangdecoratie in combinatie met wat botanisch groen, en je hebt in een handomdraai de trend gezet!

Over de leeuw

De leeuw is een roofdier en behoort tot de katachtige. Een mannetjes leeuw kan wel tot 240 kilo wegen! Een vrouwtje daarintegen weegt rond de 100 kilo. Leeuwen zijn echte vleeseters, maar het zijn vooral de leeuwinnen die op jacht gaan! Leeuwen rusten zo’n 20 uur per dag. Het leefgebied van de Afrikaanse leeuw bevind zich in Afrika op de savannes en de grasvlakten. Welpen worden er het hele jaar door geboren. De draagtijd is 3,5 maand en een leeuwin kan wel 1 tot 6 jongen krijgen per keer.

Op internet vind je verschillende mooie accessoires in het leeuwen thema. Van pluche leeuwenkoppen, vloerkleedjes, badcapes, opbergmanden, kapstokjes, kussens, dekbedovertrekken, babysokjes enz. In combinatie met de behangdecoratie van uiltje boompje beestje maak je heel gemakkelijk een stoere baby of kinderkamer waar je nog lang plezier van zult hebben. Naast de leeuwendecoratie met de tekst: “this little king rules”, zijn er ook de behangtak met 2 welpen in een hangmat en de familie leeuw te vinden op de website. De kleine welp op de steen is zowel met als zonder befje te bestellen. Bijpassend is er de slangentak (klik hier) wat het jungle thema nog een extra zetje geeft. Voor welke leeuwendecoratie je kiest hangt ook af van wat je mooi vindt en hoeveel ruimte je op de muur hebt.

leeuwen knuffels 25 cm en 35 cm groot

En voor de finishing touch zijn er deze leuke leeuwen knuffels waar je de naam van je kindje op kunt laten drukken! Tijdelijk (tot 12 augustus 2019) krijg je gratis een leeuwenknuffel 25 cm groot met naam opdruk, bij een leeuwen behangdecoratie bestelling vanaf 34,95! Als dat niet een leeuwen-leuke actie is?!

Roaaaarrrr! Een leeuwen brul is tot 7 KM ver te horen!

Timothy Kobossen, bedankt voor de mooie foto’s die ik mocht gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *