Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Eerlijke mijlpaalkaarten van Webkonijn geven je een ander kijk!

Deze pagina is geüpdatet november 2023 

Een paar weken geleden zag ik de eerlijke mijlpaalkaarten van Webkonijn voorbij komen tijdens mijn surfrondje op het internet. Ze trokken meteen mijn aandacht! Het zijn namelijk geen gangbare mijlpaalkaarten die we allemaal wel kennen wanneer je de eerste twee jaar van je kindje wil vast leggen. Eigenlijk zijn het ook geen mijlpalen om te vieren maar gebeurtenissen om er met een lach naar te kijken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan even verder, want deze eerlijke mijlpalen maakt iedereen mee!

Webkonijn

Webkonijn.be is het blog van Emmy. Een blog waar ze haar ervaringen over het mama zijn deelt. Je vindt er o.a. tips over uitstapjes met kinderen, winacties, knutsel ideeën, reviews van interessante produckten. Ook vind je er mooie gedichtjes en versjes, ook een passie van Emmy. Daarnaast heeft Webkonijn een webshop waar je producten kunt kopen!

Mijlpaalkaarten die je doen glimlachen

Zo vond ik op deze website de Eerlijke mijlpaalkaarten. Iedereen met kleine kinderen kent ze vast wel. De kaarten waarop staat wanneer je kindje iets voor het eerst deed of kon! Zoals wanneer je kindje voor het eerst:

  • Mama kon zeggen
  • een glimlach liet zien
  • los kon zitten
  • zijn eerste stapjes zette
  • in zijn ledikant sliep
  • in bad ging
  • een fruithapje at

De Eerlijke mijlpaalkaarten van Webkonijn zijn net een beetje anders dan je misschien gewend bent. Er staan hele andere momenten voor je kindje op om vast te leggen dan de gebruikelijke. Ze zijn eerlijker!

Nieuwsgierig naar deze unieke kaarten

Vanuit mijn nieuwsgierigheid besloot ik deze kaarten te bestellen om ze nader te bekijken. Ik kreeg het setje kaarten goed verpakt thuis gestuurd. Het zijn stevige kaarten. De illustraties zijn eenvoudig getekend en geven de mijlpaal weer.

Ze hebben het formaat van een foto, waardoor ze ook gemakkelijk in een fotomapje passen als je ze netjes wil bewaren voor later.

De prijs voor deze 24 kaarten is 17,95. Aangezien deze mijlpaalkaarten vanuit België verstuurd worden komen er nog verzendkosten bij, wat er voor zorgt dat het setje aan de prijzige kant is voor Nederlandse kopers. Woon je in België dan is het verzenden wat goedkoper. Er is ook een mogelijkheid om gekochte producten af te halen.

Grappige anekdotes

Bij mijlpalen denk ik aan iets om te vieren. Een doel waar je naar uit kijkt en blij bent als hij behaald is. Wij hebben met onze kinderen al heel wat mijlpalen gevierd!

Bij dit setje eerlijke mijlpalen kon ik geen mijlpalen ontdekken die ik zou willen vieren. Het zijn eerder grappige/lastige momenten die zich in het leven van een ouder en kind kunnen voordoen.

Op deze eerlijke mijlpaalkaarten vind je meerdere momenten waar je in eerste instantie niet aan zou denken om ze vast te leggen. En dat maakt deze mijlpaalkaarten juist zo leuk! Ook deze kleine momenten zijn er om te koesteren. De eerlijke mijlpaalkaarten helpen je de werkelijkheid te omarmen en in je hart te sluiten met een glimlach.

Momenten om niet te vergeten

Ik heb de mijlpaalkaarten allemaal bekeken en moest vooral om één kaart heel erg lachen. “Je eerste drol in bad”. Een heel gênant moment, maar ook een lastig moment. Heb je het bad tot de rand gevuld met heerlijk warm water, zit je kindje er net twee tellen in kan je drollen gaan vangen of in het ergste geval het water verschonen! Daar ging je heerlijk ontspannen moment met je kindje samen. Als ik er even over nadenk…dat moment heb ik ook met mijn eigen kinderen meegemaakt. En nee dat heb ik niet vastgelegd op een foto of in het groeiboek. Mijn pubers zouden dat op dit moment ook niet waarderen als ik dit moment toen had vastgelegd. Ha Ha!

Ook het zand-eet moment heb ik niet vastgelegd in hun groeiboek, maar kan ik me bij mijn dochter nog goed herinneren. Zand en steentjes waren favoriet toen ze net had leren kruipen! We moesten voortdurend controleren of ze niet weer zand en steentjes in haar mond had gestopt. Sommige momenten onthoud je ook zonder mijlpaalkaarten wel!

Eerlijke mijlpaalkaarten

Je kunt de mijlpaalkaarten gebruiken om een leuke foto te maken van dat eerlijke momenten of schrijf op de kaart de datum wanneer deze situatie zich voordeed. Op sommige kaarten is er op de achterzijde ruimte om een grappig kort verhaaltje te schrijven over dat moment. De helft van deze kaarten bevat ook een gedicht op de achterzijde. Versjes en gedichten schrijven is ook een passie van Emmy. Eerlijke mijlpaalkaarten zijn leuk om cadeau te geven aan aanstaande ouders of ouders die net een kindje hebben gekregen. Een cadeautje met een knipoog! Maar je kunt ze natuurlijk ook voor je eigen kindje gebruiken.

Inmiddels zijn de eerlijke mijlpaalkaarten helaas uit het assortiment, maar kun je wel deze leuke complimenten kaartjes aanschaffen! Voor meer zelfvertrouwen voor je kind en een positievere kijk op het leven. 

Positieve kijk naar de ontwikkeling van je baby

Ik vroeg Emmy hoe ze op het idee kwam om deze kaarten te ontwikkelen. Na de bevalling van haar kindje in 2014 ging het even niet zo goed met Emmy. Ze had last van een depressie maar leerde daardoor om de minder leuke momenten op een andere manier te bekijken. Die manier van kijken leverde vaak leuke verhalen en grappige anekdotes op die de inspiratie vormden voor deze set van 24 eerlijke mijlpaarkaarten.

Winactie doe mee!

Ben jij ook nieuwsgierig naar deze bijzondere eerlijke mijlpaalkaarten? Je kunt nu een setje winnen via mijn facebookpagina! Kijk hier hoe je mee kunt doen. Deze winactie is inmiddels voorbij.

Produkten met een glimlach

Webkonijn heeft nog meer bijzondere producten in haar assortiment. Hier zie je er enkele van.

Mijlpaalkaarten “met mama uit”

Wist je dat Webkonijn nog een andere set mijlpaalkaarten is haar assortiment heeft? Er is ook een set mijlpaalkaarten “met mama uit”. Hier vind je 27 kaarten om de eerste uitstapjes van je kind vast te leggen.

Meteen bestellen?

Wil je de mijlpaalkaarten meteen bestellen? Klik dan op onderstaande knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *