Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Nieuwe branding

De coverpagina van onze facebook is vernieuwd met een nieuwe foto’s en nieuwe kleuren. Het was hoog nodig om het één en ander aan te passen. Maar wegens tijdgebrek hiervoor kwam het er maar niet van. Maar ik ben er eens even voor gaan zitten en heb verschillende covers uitgeprobeerd.

Spelen met kleur

In de loop van de jaren zijn er heel wat nieuwe behangdecoraties bijgekomen, maar er zijn ook producten die uit het assortiment zijn verdwenen. Wegens uitlopende collectie en andere redenen. Om een goed beeld te geven van wat Uiltje Boompje Beestje te bieden heeft heb ik een aantal klantenfoto’s gebruikt in de cover. Daarna heb ik wat gespeeld met het kleur gebruik. De kleuren uit het logo komen nu terug in de cover.

Dat wij ook gepersonaliseerde naamcadeautjes maken heb ik er niet in meegenomen. Ik heb me vooral gefocust op ons hoofdproduct, behangdecoratie.

De uiteindelijke cover

Facebook cover
Vernieuwde facebookomslag

De facebook pagina ziet er nu voorlopig wat frisser uit, oogt wat rustiger heb ik het idee. Maar het blijft voor mij lastig om een cover te maken. Welke foto’s geven het beste weer van wat ik maak zonder dat het te druk wordt? Welke foto’s maakt toekomstige klanten nieuwsgierig, zodat ze daadwerkelijk naar mijn website komen om te kijken welke decoratie er nog meer is? Want er is nog veel meer. Héél veel meer! Geef dat maar eens weer in een omslagcover op facebook.

Ik hoop dat met deze vernieuwde omslagfoto voor de facebookpagina de interesse wordt gewekt. We zullen het zien!

Tips zijn zeker welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *