Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Fotoslinger één en al feest!

Fotoslinger

Ken je hem al? De fotoslinger van de fotofabriek? Ik vind hem in een woord geweldig! Ik had er eeder nog nooit van gehoord. Hij kwam ineens voorbij en ik dacht die ga ik uitproberen!

Iets speciaals voor een jarige

Onze dochter was afgelopen weekend jarig. Ze werd alweer 17 jaar. (waar blijft de tijd?) Dit jaar geen visite i.v.m. Covid. Dat zag ik een paar weken geleden al aankomen. Dus ik bedacht me dat het leuk was om haar te verrassen met iets speciaals.

Op de website van de fotofabriek zag ik de fotoslinger staan en ik kreeg meteen een idee. Ik ga een tijdlijn met foto’s maken, van haar levensjaren van 0 tot nu.

Fotoboek

Toevallig hadden we het er pas geleden over dat mijn dochter (nog) geen fotoboek heeft van haar geboorte tot nu. Wel heeft ze een fotoboek waar enkele foto’s in geplakt zijn tot haar 2e jaar. Foto’s die wij toen nog maakte met een fototoestel met een rolletje erin. Daarna kwam namelijk de digitale camera in ons leven en was de noodzaak er niet meer om foto’s af te laten drukken. Je kon ze gewoon op je computer bekijken. Maar dat is achteraf natuurlijk wel jammer, want 17 jaar fotoboeken inhalen is een hoop werk! En ze is niet de enige, want onze andere 3 kinderen hebben ook geen tastbaar fotoboek om in te bladeren met foto’s van de afgelopen jaren. Het plan is om dat ooit nog wel te doen met een fotoboek die we online willen bestellen.  

Fotoslinger maken

Het maken van de slinger zelf bleek heel eenvoudig te zijn.

Je gaat naar :https://www.fotofabriek.nl/fotoslinger/

  • Open de Online Editor
  • Upload de foto’s die je afgedrukt wilt hebben op je slingers
  • Daarna voeg je leuke teksten toe of je past de kleur van de vlag aan.
  • Druk op ‘bestellen’ en de Slinger wordt voor je gemaakt!

Foto’s zoeken

Waar ik meer moeite voor moest doen was om van ieder jaar een leuke duidelijke foto erbij te zoeken. Dus was ik uren zoet met het bekijken van alle sd kaartjes die we in de la hebben liggen. Wel erg leuk om te doen, maar ik besefte gelijk hoe jammer het is dat deze foto’s niet in een mooi fotoboek zitten. Dat pak je er toch sneller even bij als je terug zou willen kijken naar vakanties, gebeurtenissen, geboorte enz. Maar goed, een fotoboek staat nog op mijn to do lijst!

Probleempje, te weinig vlaggetjes

Toen ik eenmaal 16 leuke foto’s had gevonden ontdekte ik een nieuw probleem. De set vlaggetjes bestaat uit 12 vlaggetjes die je aan beide zijde kunt personaliseren. Maar…je ontwerpt maar 4 vlaggetjes die 3 x wordt gedrukt. Dus kon ik maar 8 levensjaren weergeven. Losse vlaggetjes erbij bestellen dat kon niet, wegens produktie technische redenen volgens de klantenservice. De einige oplossing om deze leuke tijdlijn uit te voeren was nog een set erbij bestellen.

Na overleg besloot ik dat te doen. Naast dat de slinger natuurlijk persoonlijk en origineel is, is het ook een ontzettend leuk cadeau om iemand te geven. De slingers kun je steeds weer opnieuw gebruiken, dat vond ik het geld wel waard.

Een fotoslinger heeft 12 vlaggetjes

Een fotoslinger met 12 vlaggetjes heeft een lengte van 2,5 meter en de prijs is 9,99. Je ontwerp wordt in full colour dubbelzijdig bedrukt. Het materiaal waar de vlaggetjes van gemaakt zijn is dik karton.

Tijdens het ontwerpen van de fotoslinger heb ik het design meerdere keren aangepast. Er is zoveel keuze. Ik twijfelde of ik alles in 1 kleur zou houden of de kleuren om en om. Uiteindelijk besloten om een mix van kleuren te gebruiken. 1 x kreeg ik de melding dat de foto niet van goede kwaliteit was, dus daar moest ik een andere voor zoeken. Wel fijn dat het programma met je meedenkt 😉

Kijk hoe feestelijk de fotoslinger is!

Na het bestellen viel de slinger 2 dagen later op de deurmat. Goed verpakt in een stevig brievenbus pakketje. Ik was verrast door de mooie kleuren en de duidelijke foto’s op de vlaggetjes. Er was per set een 4 meter lang touw meegeleverd waar ik de vlaggetjes zelf nog aan moest rijgen. Wel fijn, want zo kon ik zelf de volgorde bepalen. In de vlaggetjes zitten bovenaan 2 gaatjes dus dat ging heel gemakkelijk. Ik heb 16 vlaggetjes gebruikt. De overige 8 vlaggetjes heb ik bewaard. Het resultaat was in één woord Feestelijk!

Blij verrast!

fotoslinger vlaggenlijn

Mijn dochter was op haar verjaardag blij verrast toen ze de slinger zag hangen in de kamer! Zo leuk om te zien hoe ze is veranderd van baby tot een puber van 17 jaar oud! Volgend jaar hangen we de slinger weer op en hopen we dat we haar verjaardag weer kunnen vieren zoals voorgaande jaren met familie, vrienden en vriendinnen. Ik zal er dan wel weer een vlaggetje bij moeten bestellen. Hopelijk is dat dan ook produktie technisch mogelijk bij de fotofabriek 😉

Tip voor 1e verjaardag van je kindje

* Leuk idee: Maak een foto slinger van de 1e 12 maanden van je kindje. Zo heb je op zijn 1e verjaardag niet alleen een originele feestslinger, maar ook een leuk aandenken voor later!

Wil jij ook zo’n originele gepersonaliseerde fotoslinger bestellen? Klik dan op de knop hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *