Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Halloween raamstickers

Update november 2023: Deze raamstickers zijn op dit moment uit het assortiment

Omdat het binnenkort Halloween is heb ik raamstickers in het thema Halloween gemaakt. Spinnen, een web, pompoenen, een heks op een bezemsteel, een kat, vleermuizen en een creepy huis.  Ze passen perfect als aankleding bij de grachtenpand huisjes uit mijn vorige bericht! Maar ook zonder de grachtenpand huisjes zijn de stickers met het bijbehorende creepy huisje een spannend geheel op je raam. Bekijk het filmpje voor een sfeervolle indruk.

Waar worden raamstickers van gemaakt

De stickers zijn gemaakt van statisch raamfolie. Hierdoor blijven de stickers zonder lijm plakken op het raam, koelkast of een andere glad oppervlak. Je kunt ze eenvoudig weer verwijderen. Zo kunnen ze volgend jaar weer hergebruikt worden. Wel zo voordelig! Ze zijn in wit of zwart te bestellen.

Halloween raamstickers op 1 vel

De Halloween stickers zijn verkrijgbaar per vel met verschillende leuke silhouet afbeeldingen erop, waaronder een huisje, heks, vleermuizen, pompoenen en spoken. De raamstickers zijn te bestellen in een standaard maat of in een iets grotere versie. Dan worden ze geleverd op 2 vellen.

Thuis heb ik inmiddels mijn raam volgeplakt met de Halloween stickers. En ik moet zeggen dat het best een spannend geheel is geworden. Vooral als het ‘s avonds donker wordt, heb ik duidelijk het engste raam van de straat…..

Mijn raam ‘s avonds als het donker wordt……….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *