Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €5,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Luxe Fawaxjes van Faroxi een musthave voor een heerlijk geurend huis!

Ken jij de fawaxjes al van Faroxi cosmetics? Ik inmiddels wel! En ik moet zeggen, dat ik van te voren niet had gedacht dat ik zo zou kunnen genieten van een heerlijke geur in mijn huis! Een geur die ik zelf kan kiezen. Wil jij weten wat Fawaxjes precies zijn? Ik zal je er alles over vertellen!

Luxe Fawaxjes van Faroxi

Een brander cadeau

Jaren geleden toen de waxmelt net in opkomst kwam, kreeg ik een brander met waxmelts cadeau van iemand. Zo nu en dan brandde ik er een heerlijk geurende waxmelt in. Toen de waxmelts opgebrand waren heb ik de brander opgeruimd met de bedoeling ooit weer eens nieuwe te kopen. Waxmelts waren toen nog niet zo gemakkelijk online verkrijgbaar als nu.

En nu was het moment daar dat ik de website van Faroxi voorbij zag komen en de verschillende Fawaxjes zag.

Eenvoudig bestellen bij Faroxi

Bij Faroxi is het bestellen van deze Fawaxjes zeer eenvoudig. Je vindt de Fawaxjes onder het kopje “Heerlijk thuis” op de website. Er is een ruime keuze aan geuren en kleuren. Fawaxjes met de magische namen: “Bedtime baby”, “Cherry blossom”, “Pink scandal” en “Flowerblast” maken de keuze er niet makkelijker op. Eigenlijk wil je alles wel uitproberen bij het zien van deze vrolijk gekleurde waxmeltjes! Gelukkig kun je op de website ook vinden waar deze geuren een afgeleide van zijn, zodat je toch een beetje een idee hebt hoe het zou kunnen ruiken en of het bij je wensen past.

Je kunt ze per stuk kopen of kiezen voor een leuke giftset. Helaas zijn de mooie branders op de voorbeeldfoto’s niet te koop. Maar gelukkig had ik die al thuis.

Ik liet me verrassen en kreeg een pakketje thuisgestuurd dat zo mooi was verpakt dat het voelde als een luxe geschenk. Met een lief handgeschreven briefje erbij en een extra attentie! De geur van heerlijke Fawaxjes rook ik al door de verpakking heen!

De brander haalde ik tevoorschijn en daar brandde ik sinds lange tijd weer een heerlijke waxmelt!

Wat zijn fawaxjes nou precies?

Fawaxjes zijn waxmelts gemaakt van 99,95% ecologische sojawas. De overige 0,05 % toevoeging is de conserveringsmiddel. Deze wax is mileuvriendelijk en goed afbreekbaar. Aan de plantaardige en natuurlijke sojawas zijn geur en kleurstoffen toegevoegd.

De waxmelts zijn te koop in verschillende vormen, geuren en kleuren.

Wanneer je een Fawaxje op je brander legt en het waxinelichtje aansteekt onder de brander, dan begint de wax te smelten en komt de heerlijke geur helemaal vrij. Deze geur verspreid zich langzaam door de ruimte, zodat je de geur nog een hele tijd ruikt als je het waxinelichtje al hebt uitgeblazen.

Een Fawaxje geurt ongeveer 4-6 uur lang. De wax zal nooit helemaal opbranden maar is aan vervanging toe als hij niet meer geurt. Daarna kun je de vloeibare warme was verwijderen met een stukje keukenpapier of zoals ik het heb gedaan, wachten tot het weer gestold is en het er met een mesje in zijn geheel uitsteken.

De fawaxjes worden gemaakt in Nederland en door Faroxi ingekocht.

Fawaxjes een uitkomst na vieze luchtjes

Dat de Fawaxjes vieze luchtjes uit je huis kan verdrijven hebben we ervaren na onze gourmet avond met het gezin. Die vette etenslucht blijft vaak nog dagen hangen in je huis. Gelukkig was deze lucht na het branden van een Fawaxje snel verdwenen!

En zo kan ik nog wel wat vieze luchtjes bedenken ( een poepluier die je door het hele huis ruikt, een hond die nat is geworden van de regen, een friteur pan, spruitjesstampot ) waar deze Fawaxjes een uitkomst voor kunnen zijn.

Naast dat de Fawaxjes een heerlijke geur in je huis verspreiden ziet zo’n brander met een waxinelichtje er ook nog eens gezellig uit.

Het perfecte cadeautje om te geven of te krijgen

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je deze Fawaxjes ook eens willen proberen? Kijk dan gauw op de website van Faroxi en bestel de geuren en kleuren die bij je passen! Fawaxjes zijn het perfecte cadeau om te geven of te krijgen. Ze zorgen naast een lekkere geur in je huis ook voor sfeer.

Naast Fawaxjes verkoopt deze leuke onderneming ook betaalbare make-up voor alle leeftijden. Daarover vertel ik je misschien meer in een volgend blog.

Ook als je geen brander in huis hebt, ruiken deze Fawaxjes heerlijk. Leg ze op een schoteltje en zet ze op je kast. Ze zullen niet zo sterk geuren als in een brander, maar ze verspreiden toch een aangename geur.

Hoe zorg jij dat je huis lekker ruikt? Laat je het me weten in een reactie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *