Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Nieuw! Het konijn, unieke muurdecoratie

Konijn op de maan!

Deze leuke behangdecoratie van het konijn op de maan, past op vrijwel elke babykamer! Sinds kort is deze te bestellen op de website. En het leuke is dat je hem kan samenstellen in kleur naar keuze! Echt een eyecatcher op de kinderkamer! En er staan nog meer leuke behangdecoraties met het konijn op de planning. Wil jij weten welke? Lees dan gauw even verder!

Een schattige knuffel was de aanleiding!

Deze leuke knuffel kun je hier bestellen: Konijn knuffel

Het idee van een konijn bedacht ik na het zien van een super schattige knuffel in de winkel. Deze lieve zachte konijnen knuffels zijn van het merk Happy Horse en zijn van menig baby de favoriete knuffel.

Konijn op de maan

De uitwerking van het konijn op de maan had ik eigenlijk zo voor elkaar! Op het voorbeeld zie je 3 konijn kleuren, grijs, zand en bruin. Maar ook een wit. mintgroen of een roze konijn is geen probleem! De keuze voor de kleur van de binnenkant van de oren en de onderzijde van de pootjes is vrij te kiezen bij een bestelling. Zo creëer je helemaal je eigen konijn.

Ook de kleur voor de maan en sterren is naar wens. Of denk aan naamletters om de behangdecoratie een persoonlijk tintje te geven.

Het is een vrij eenvoudige behangdecoratie om te plakken. Hij bestaat uit 3 onderdelen. Namelijk de maan, het konijn en de sterren. Voor het plakken smeer je de achterzijde van de behangdecoratie in met behanglijm. De lijm hoeft niet in te werken, maar je plakt het direct op de muur. Totale afmeting van het geheel (afhankelijk van hoe je de sterren plakt) ongeveer 90 x 80 cm. Een behangdecoratie dat eigenlijk op elke babykamer past!

Dit konijn op de maan past ook met gemak op een canvasdoek mocht je geen geschikte ondergrond hebben op de babykamer.

Slapend konijn op de maan

Daarna ontwierp ik ook dit lieve slapende konijn op de maan. Ook deze is super schattig geworden (al zeg ik het zelf 😉 ) en heeft dezelfde afmeting als bovenstaand behangdecoratie. Ook is hij in kleur naar keuze te bestellen. En wat hoe vind je het haarbloemetje?

Dit slapende konijn op de maan is een behangdecoratie die zorgt voor een rustige sfeer op de babykamer. Voeg een mooi quote toe zoals: “Follow your dreams” of “Dream Big little one” om deze behangdecoratie nog unieker te maken.

Konijnen op een behangtak nog in de maak.

De uitwerking van de lieve schattige konijnen op een behangtak of het vrolijke konijn op een schommel zijn nog in de maak. Het ontwerp is er, maar de uitvoering in behang laat nog even op zich wachten. Ik hoop dat ik ook deze leuke behangdecoratie binnenkort op de website kan zetten.

Wil je deze behangdecoratie toch heel graag bestellen, laat het me dan even weten via onderstaande knop. Dan kijk ik of het mogelijk is om jou wens tot uitvoer te brengen!

2 replies on “Nieuw! Het konijn, unieke muurdecoratie”

  • Wat een super schattige muurdecoratie. Wauw!! Ik ben echt weg van dat licht grijze konijntje.
    Noud heeft als ‘zijn’ knuffel ook dat witte happy horse konijn van jouw foto! Hij noemt hem ‘aai’

  • Wat een schatjes! Knap dat je dat zelf kan ontwerpen zeg! Ik zal zeker eens in mijn omgeving laten weten hoe mooi jouw muurdecoraties zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *