Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Nieuw! Muurcirkel van behang eenvoudig en sfeervol!

Muurcirkels zijn op dit moment een enorme trend op de babykamer. Ze zijn in verschillende materialen en formaten verkrijgbaar. Maar een echt uniek ontwerp is het vaak niet. De meeste muurcirkels komen in grote oplages bij de drukkerij vandaan, waardoor ze niet altijd precies aansluiten bij de wensen van de klant, tenzij je er een op maat laat maken. Dat bracht me op een idee!

Muurcirkel van behang is eenvoudig plakken

Heb jij deze leuke muurcirkels al gezien? Ze zijn gemaakt van mooie kwaliteit behang en heel eenvoudig te plakken en weer te verwijderen. Met een afmeting van 100 cm x 100 cm passen ze op iedere babykamer.

Geen geklieder met een pot dure muurverf, geen geknoei met allerlei muurverf trucjes om een mooie ronde cirkel op de muur te verven, geen gedoe met muurstickers met weinig plakkracht of gaten in je net gestucte muur voor het ophangen van een muurcirkel, maar gewoon eenvoudig plakken met behanglijm en een kwast.

De kleuren voor je muurcirkel en de afbeelding erop kun je zelf aangeven. Hij wordt helemaal voor jou op maat gemaakt! Veel unieker dan alle andere muurcirkels die in oplages van meer van 10.000 stuks van de drukker komen.

De behangmuurcirkels worden met de hand geknipt. Je kiest zelf de kleuren en de afbeelding die je in de muurcirkel zou willen plakken. Ook deze is handgemaakt naar jou wensen. Een kleine aanpassing is hierdoor geen probleem. Geef het gewoon door bij je bestelling of in een persoonlijk berichtje.

Muurkleur

Hoe kies je nu de juiste kleur voor een muurcirkel? Let daarbij op de achtergrond kleur waar je de muurcirkel op zou willen plakken. Heb je je muur een donker kleurtje gegeven, dan is het mooi om de muurcirkel in een lichte kleur te bestellen. Dat geeft het mooiste contrast. Maar heb je een witte achtergrondmuur, dan komt een gekleurde muurcirkel goed tot zijn recht.

Een persoonlijk tintje toevoegen doe je zo

En wat nog leuker is, je maakt ze nog unieker door er de naam van je kindje aan toe te voegen! Dat kan ik kleur naar wens, maar ook het lettertype mag je zelf bepalen. Of wat denk je van bijvoorbeeld 3D vlindertjes in bijpassende kleuren of een haarbloem! En misschien vind jij een setje tropische bladeren er wel leuk bij passen? Ook dat kun je er los bij bestellen.

Kleur muurcirkel kiezen

De keuze voor de kleur muurcirkel is ruim. Hiervoor hebben we meer dan 250 behangkleuren in het assortiment. Kijk wat mooi bij het kamertje past. Je kunt bijvoorbeeld de kleuren van de gordijnen of het ledikantlakentje terug laten komen in de kleur van de muurcirkel, of je kiest juist een kleur die past bij het geheel van de babykamer.

Heb jij gekozen voor een rustige babykamer in aardetinten dan kan een taupe tint muurcirkel daar goed bij passen of bijvoorbeeld een opvallende kleur zoals roestbruin of okergeel om juist een opvallende sfeeraccent toe te voegen aan de babykamer.

Let wel op dat de gekozen muurdecoratie een mooi contrast geeft met de kleur van de muurcirkel. Kies jij voor een donker grijze muurcirkel dan zou een grijze olifant muurdecoratie minder mooi contrast geven dan wanneer je een okergele of witte muurcirkel combineert met een grijze olifant.

muurcirkel olifant behang babykamer met naam
Met 3D vlindertjes

Muurcirkel is een blikvanger op kleinere babykamers

Het mooie van een muurcirkel decoratie is dat hij compact is en maar weinig ruimte inneemt op de muur, terwijl hij wel de blikvanger en sfeermaker is op de babykamer. Dus heb je een kleine babykamer waar je graag wat extra sfeer aan toe wil voegen, dan kan dat prima met een behangmuurcirkel decoratie.

Er wordt een uitgebreide eenvoudige plakbeschrijving meegestuurd. Maar zelfs zonder een plakbeschrijving plak je deze leuke decoratie eenvoudig op de muur.

En vind je het formaat van 100 cm x 100 cm voor de standaard muurcirkel met afbeelding te groot? Stuur me een berichtje en ik maak de decoratie voor je op in de gewenste maat zonder extra kosten!

Let bij het kiezen van een muurcirkel ook op de invulling ervan. Vind je het leuk als je veel kleur ziet van de muurcirkel kies dan een kleinere afbeelding voor in de cirkel.

De eerste muurcirkels van behang zijn een feit!

De eerste behangbeesten in muurcirkel zijn een feit, maar er zullen snel meer behangbeesten in muurcirkel volgen.

Zou jij graag iets anders in de muurcirkel zien om jouw babykamer uniek in te richten? Laat het me dan weten in de comments, ik heb al zin om speciaal voor jou iets te ontwerpen!

 

 
 

2 replies on “Nieuw! Muurcirkel van behang eenvoudig en sfeervol!”

  • Goedemiddag,

    Wij waren vanmiddag bij de babydump, waarna wij zijn verwezen naar jullie. Ze hadden hier namelijk 3 hele mooie cirkels hangen, met een spijker vast. Dit is echt precies waar wij naar op zoek zijn. Kan ik deze ergens vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *