Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Negenmaandenbeurs 2020

De negenmaandenbeurs is een leuke beurs om te ontdekken welke trends en kleuren je het komende jaar veel gaat zien in baby-en kinderprodukten. De nieuwste produkten worden gepresenteerd en geproefd. Je vindt er nieuwe bedrijfjes met leuke concepten en ook voor de nieuwste babykleding in de hipste printjes en kleuren kun je bij verschillende kledinglijnen je geld laten rollen. Inspiratie genoeg!

De afgelopen jaren was er ook behangdecoratie van uiltje boompje beestje te zien op de negenmaandenbeurs. Ik stond er niet zelf met mijn bedrijf (staan plaats is veel te duur en hoe zou ik dat moeten organiseren!) maar de behangdecoratie mocht mee als aankleding van de showkamertjes van de Baby-Dump. Zo ook dit jaar!

Kleurenpallet

Begin dit jaar kreeg ik hiervoor al de opdracht. Er werd een kleuren pallet toegestuurd en de wensen voor de behangdecoratie werden kenbaar gemaakt. Net als vorig jaar mocht ik ook dit keer een behangvos maken. Dit keer geen oranje, maar in een roest kleur. De behangboom moest bij het beddengoed passen. Dus na wat over en weer gemail was de opdracht duidelijk en kon ik aan de slag!

Helaas was ik dit jaar niet in de gelegenheid om zelf een kijkje te nemen, maar ik heb een aantal mooie foto’s ontvangen die ik jullie hier even wil laten zien. De behangdecoratie als aankleding bij de meubels van babykamer Parma  van interbaby.

Negenmaanden beurs baby dump behangboom
Babykamer meubels Parma, van interbaby, Baby-Dump

Wat vond jij ervan?

Hoe vond jij de negenmaandenbeurs? Laat het me weten ik ben erg benieuwd!

De nieuwe data voor negenmaandenbeurs 2021 is al bekend! Kom jij dan ook weer? Zet het alvast in je agenda 24 – 28 februari 2021 en neem dan zeker een kijkje bij de Baby-Dump stand. Misschien kun je dan ook weer de behangdecoratie zien op 1 van de showkamertjes. 😉

Wil je deze leuke behangdecoratie ook bestellen? Klik dan op onderstaande knoppen of stuur me een berichtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *