Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

2018 een jaar vol creatie!

2018 was een jaar vol creatie! Met het maken van het impressie filmpje zag ik pas hoeveel nieuwe decoratie er in 2018 aan het assortiment van Uiltje boompje beestje is toegevoegd. En dat is naast alle andere decoratie een hele website vol!

2018 was ook het jaar van een nieuwe website. Het duurde even voor alles helemaal naar wens was, maar hij is prachtig geworden! De site heeft een mooie rustige uitstraling gekregen. En met alle mooie voorbeeldfoto’s krijg je een goede indruk van wat er zoal mogelijk is. Ook heeft de site een handige ingebouwde tool waarmee je zelf een offerte kunt samenstellen. Zo zie je meteen wat de kosten ongeveer zullen worden. En kom je er niet uit dan kun je via het contactformulier advies vragen en kijken we samen naar de mogelijkheden!

De Bosboom werd begin 2018 geintroduceerd. Een mooie robuuste boom waar bosdieren graag in wonen. Naast de wasberen, passen ook uilen, eekhoorns en vogeltjes prima bij deze boom. Met de ruime keuze uit kleuren kun je deze boom helemaal naar eigen smaak bestellen.

Bosboom met wasberen

Ook werden er een aantal nieuwe decoratie dieren geboren in 2018. Zo ontwierp ik eind 2018 de familie pinguin! Een vader, een moeder en hun jong. Met de ijschots, de bergen met een sneeuwlaagje en wat sneeuwvlokjes werd het een prachtig geheel. Daarna kwam de alpaca op mijn pad, zoals ik in mijn vorige blog beschreef. Deze behangdecoratie werd aangevuld met leuke accessoires, zoals de alpaca slinger, rammelaar, alpaca hanger en knuffel. Gezien de trends voor 2019, waar ook veel exotische dieren terug gaan komen, is de alpaca ook in 2019 een geweldige behangdecoratiewaar je alle kanten mee op kunt. In combinatie met de cactussen die ik in 2018 ontworp is dit een stijlvol geheel.

Ook kwamen er het afgelopen jaar meer maatwerk bestellingen dan in de jaren ervoor. Mensen willen duidelijk iets unieks op de kinderkamer, wat past bij de kleuren die ze voor ogen hebben. Soms waren de uitgekozen kleuren verassend of gewaagd, maar uiteindelijk werd het dan een super gave decoratie, helemaal naar wens.

De raamdecoratie was ook een nieuw produkt wat ik introduceerde in 2018. Halloween, Sinterklaas, kerst, oud en nieuw stickers allemaal even leuk. Vaak werden er ook huisjes bij besteld die goed combineerde met de stickers voor een sfeervol geheel op het raam. Voor volgend jaar ben ik al weer bezig met nieuwe ideeën in raamfolie om nog meer keuze te bieden voor een sfeervol raam!

Op dit moment ben ik aan het bekijken wat de trends voor 2019 gaan worden voor de kinderkamer. Dat belooft weer mooie kleuren en zeker ook nieuwe behangcreaties! Daar lees je in mijn volgende blog meer over. Als afsluiting heb ik voor jullie een impressie gemaakt van het jaar 2018.

Filmpje decoratie 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *