Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €5,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Haal de panda in huis met deze leuke behangdecoraties!

Zoals jullie al eerder op mijn blog hebben kunnen lezen, heb ik geen gebrek aan nieuwe ideeën voor behangdecoratie, maar ontbreekt het me vaak aan tijd. Maar soms, als een klant met een directe vraag komt, wil ik in mijn enthousiasme weleens alles opzij zetten en direct aan de slag gaan met het nieuwe idee! Zo gebeurde dit ook bij het ontwerpen van de panda behangdecoratie.

Enthousiaste klant!

De vraag voor het ontwerp van een panda kwam van een klant die erg enthousiast was over de behangdecoratie ” vosje in de hangmat”. Alleen had deze klant liever een panda in de hangmat. En de vraag was of dit ook zou kunnen? Aangezien ik al eens had nagedacht over de panda, was dit een vraag waar ik direct : “maar natuurlijk!” op kon antwoorden. Dus ging ik aan de slag. Ik zocht wat informatie over het leefgebied van de panda, zodat ik ook een aangepaste tak of behangboom zou kunnen maken.

Wist je dit al over de panda?

De panda leeft hoog in de bergen in china waar het vaak koud en vochtig is. In dit gebied vind je naald- en loofbossen waar ook de bamboe groeit. Een prima leefgebied, want de panda eet voornamelijk bamboe. Wel 10 tot 20 kilo per dag! Verder is de panda een bodembewoner, en zul je hem dus vooral op de grond zien, etend aan zijn bamboe stengels, waar ze zo’n 10 tot 12 uur per dag aan besteden! Alleen als de pandabeer gaat slapen zoekt hij een plekje hogerop, in een boom. De zwart met witte gekleurde panda heeft een aandoenelijk en aaibaar uiterlijk, en daardoor is hij bij veel mensen een geliefd dier. Maar in de vrije natuur kan de panda fel reageren als hij in het nauw gedreven wordt.

Aan de slag

De panda in hangmat was in een mum van tijd ontworpen. Ik gebruikte voor de tak de bestaande kronkeltak. Om toch iets van de groene natuur terug te laten komen gebruikte ik de botanische bladeren, die je ook als optie bij de slangentak (slangentak bekijken klik hier) kunt bestellen. Ook de bamboestruik werd ontworpen voor wat extra groene aankleding. Daarnaast vond ik het ook wel leuk als deze behangdecoratie uitgebreid zou kunnen worden met een extra familielid. Het werden er 2, een zittend/etend broertje of zusje en een lopende panda. Als extra optie kan er op de website gekozen worden voor een bamboe takje of een pandapopje wat de panda in hangmat in zijn pootje vast heeft. De pandaberen in een behangboom zijn inmiddels ook te vinden op de website.

Een filmpje over de allereerste panda behangdecoratie!

Om alles overzichtelijk weer te geven, maakte ik een kort filmpje. Met natuurlijk Chinese achtergrond muziek! Hierin vind je vooral de eerste decoraties die ik heb ontworpen. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid wat betreft panda’s. Neem dus zeker een kijkje op de website om te zien welke decoraties er allemaal zijn!

Nog meer uitbreiding

Al gauw kwam na dit behangdecoratie ontwerp de volgende panda, namelijk de panda’s op de tropische voorjaarstak. De 1 klimmend , de ander slapend. Deze tak kun je tropische bladeren geven, maar ook standaard bladeren in kleur naar keuze passen goed bij deze tak. Door er een tropische bloemen setje aan toe te voegen kun je nog wat meer kleur brengen in het geheel.

De panda op de maan volgde al snel en er kwamen 2 varianten. Beide passen ook op een smalle muur aangezien het geheel maar een afmeting heeft van 74 x 80 cm.

Panda lampenkap decoratie

Ook voor op de lamp zijn verschillende panda behangdecoraties mogelijk. Hieronder vind je de zittende panda etend aan een bamboetakje. De sterretjes vullen het geheel aan.

Panda’s in een behangboom

Inmiddels is de het ontwerp van de panda behangdecoratie zo aangepast dat je deze leukerds ook in een behangboom kunt plakken. Welke behangboom je kiest maakt niet uit. De panda’s worden zo aangepast dat ze altijd passen in de behangboom naar keuze.

Speelblokken in panda design

Recent zijn er nog de speelblokken bij gekomen in pandadesign. Mooie blokken in de kleuren met de kleuren zwart en wit van de panda, het groen van de bamboe en het okergeel omdat dat er zo mooi bij past. Deze speelblokken kun je laten personaliseren door er de naam of geboortedatum op te laten zetten. Een perfect cadeautje voor de pasgeboren baby. Ze passen ook heel leuk als aankleding op de vensterbank of op het commode schapje. Maar je kindje kan er ook gewoon mee spelen.

Natuurlijk zijn deze speelblokken babyproef gemaakt, dubbel gestikt, dus kunnen ze tegen een stootje. Elke maat speelblok is voorzien van een rammeltje, rinkeltje of een ander geluidje, wat de zintuigen prikkelt tijdens het spelen. En de labels die erin verwerkt zitten zijn heerlijk om aan te sabbelen!

Ook enthousiast geworden? Je besteld ze via deze knop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *